Proteinvåfflor

Jag invigde mitt nya våffeljärn ikväll! Proteinvåfflor med kvargglass till kvällsmat! Jag åt 2 stycken, namnam.

Elin's proteinvåfflor, ca 4 st.
Jag använde mig av:
- 2 ägg
- ca 75 gram kvarg
- 1/2 dl mandelmjölk
- lite mjölk
- 0,75 dl fiberhavregryn
- 1/2 dl kasein

Gör såhär:
Vispa ihop allt och grädda i våffeljärnet i ca 5 min (jag har ett järn för belgiska våfflor så det kan variera lite).

Kvargglass:
Blanda kvarg och bär. Ställ in i frysen en stund. Inte för länge dock, eftersom det då blir stenhårt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0