Natti

Idag har jag bara jobbat, käkat på BK med pappa (dubbel whopper utan pommes, hehe) varit en sväng hos min farmor och farfar, hyrt en film och sedan tagit det lugnt hela kvällen.
Men imorgon blir det andra bullar! Vårstädning! Nu ska all skit som hamnat på balkongen under vintern bort! Avloppsrensning! Storhandling! Och imorgon börjar jag med periodiseringen i träningen!
Godnatt era jävlar!


Selfies

Sticker till jobbet i det här underbara vårvädret! Ha en bra dag och gå ut i naturen!!


Söndagsfrukost

Godmorgon!
Morgongröten är nere och jag ligger som vanligt i soffan. Idag ska jag vila för imorgon börjar min periodisering!


Dags att nana

Godnatt med er! Idag har varit en bra dag, nu ser jag fram emot imorgon, jobbet och gymmet och början på den nya veckan :)


Viktuppgång

Någon har gått upp i vikt!! :D


Påskmys med familjen

Åkte direkt hem till familjen efter jobbet. Påskmiddag! Massor av kött och annat gott! Idag får jag äta vad jag vill så det har även blivit lite glass till efterrätt och nu blir det godis och film med mina yngsta syskon! :)
Hoppas ni får en bra lördag!


Armpump och återhämtning

Armarna är färdigskulpturerade för idag! Jag glömde min protteshake hemma så jag fick köpa en bar, måste ju ha återhämtningsprotein ;)
Råkade krossa min nästan helt fulla parfymflaska i golvet i omklädningsrummet så det var skoj.


Lördagsmorgon

Godmorgon allihop! Hoppas ni har sovit gott! Det har i alla fall jag gjort!
Kaseingröten är nere och jag sitter nu i soffan och dricker örtte.
Snart ska jag sticka till gymmet för ett armpass innan jobbet!


Filmkväll

Har glott igenom 1,5 film den här kvällen. För tillfället går världens mysigaste " the spiderwick chronicles" på 11:an. Mitt fredagsmys består av lite naturgodis och ramlösa! Jag älskar små torkade bär! Mums


Fredagsmiddag

Grillade kycklingspett, hemlagad jordnötssås gjord endast på hemlagat jordnötssmör, en skvätt mjölk och gul lök, och en massa sallad! Till efterrätt gjorde jag raw chokladmousse!

Fredag hos ett hälsofreak som är singel!


Axlar

Hemma från gymmet igen.
Idag var det axlar, rehab och stretching! Var gött!
Hoppas ni också hänger på gymmet en fredag som den här! :)


Prottepankisar till lunch

Gjorde ett nytt recept på proteinpannkakor, haha, och de här blev bäst hittills!
Till dem hade jag en klick kvarg med en skvätt funligt och varma bär!
Nu ska jag hämta tvätten och sedan sticka till gymmet!


Fredag

Godmorgon! :) hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade inatt av att det brann i strupen och att jag mådde illa som bara den.. Usch!
Jag har käkat frulle och den här förmiddagen kommer bestå av tvätt, städning, räkningar och telefonsamtal.. Kul.


Chestday

Modevisningen är över och jag stack såklart direkt till gymmet!
Idag var det bröst som skulle krossas och eftersom jag inte har haft speciellt mycket tid till att rehaba axlarna så har jag inte kunnat köra pressövningar idag heller utan det blev bara flyes och pushups!
Nästa vecka börjar jag med min periodisering och det ska bli så kuuul! Då börjar jag även stenhårt med rehab, utan att slarva. Dötrist med rehab, haha.


Min dag hittills

Genrep, modevisning, lunchbuffé med pappa, handlat ny pulsklocka och cykelprylar med pappsen, nu är jag hemma och tar det lite lugnt innan den andra modevisningen vid halv 7.
Lunchen förut blev, tacosallad, massor och pannbiffar med smörgåsgurka, lingonsylt och gräddsås. Potatisen var äcklig! Jösses, vad jag gillar pannbiffs!

Idag kom även min licens på posten, hihi!


Torsdagsmorgon

Godmorgon!
Vilken härlig, solig morgon vi har!
Jag vaknade lite innan halv 7 och gick sedan upp för att göra mig frukost. Kaseingröt med linfrön, pumpakärnor, chaifrön, 1/2 banan och några mandlar! Jag älskar gröt!
Tog även en apelsin för C-vitaminen!

Snart sticker jag iväg för styling inför modevisningen!

(Försenat inlägg)


Who am I

Kunde hålla mig från gymmet idag, men usch vad det är tråkigt!!
Vill bara bli helt frisk..


Middag

Massssooor av grönisar, kyckling och kvargsås! Nomnomnom!


Kalipermätare

Äntligen har den kommit! Dags att börja mäta lite fläsk på folk!
Skämt åsido.
Det är riktigt bra för mig att ha en då det är senare lättare för mina klienter att få en bevisad förbättring, så det ska bli roligt! :)


Hamstrings - tips på övning

Lägg benen på en boll, höj bäcken i en jämn linje med resten av kroppen, dra in bollen med hjälp av fötterna samtidigt som du böjer knän men håller kvar resten av kroppen i linje! Dödar dina hamstrings!


Lunch

Fram tills nu har det varit massa snubbar i lght som har borrat och dragit sladdar av någon jäkla anledning, så alla mina möbler har stått i kaos och det var varit borrdamm överallt.
Min kisse Sussie tyckte iaf det var svinkul och spännande!

Jag har precis käkat lunch och nu ska jag på genrep för en modevisning som kommer äga rum imorgon på frideborg. Så alla uddevallare, dra dit!


Onsdag

Godmorgon gänget!
Inatt har jag sovit gott, hoppas ni också har gjort det. Jag vet inte hur det blir med träningen idag. Igårkväll mådde jag skit igen så jag kanske får vila.. Om jag kan hålla mig..


Bilder från PT-utbildningen

Världens bästa gäng


Lunch

En big ass sallad med 2 ägg, groddar, tomat, gurka, morot, olivolja och balsamvinäger! Till efteråt blev det chokladmousse, hehe!
Så jäkla gött! Var svinhungrig efter promenaden!!


Rygg och PW

Jag drog min röv till gymmet och körde ett ryggpass och eftersom det är så jäkla skönt väder så tog jag en PW på 7 km! Så skönt! :)


Tisdagsfrulle

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott! Det har jag, men varje natt drömmer jag så frustrerande drömmar..
Jag har i alla fall precis käkat frukost. Jag mixade ihop 250g kvarg med frusna bär, använde det som fil och tog supermüsli och kanel på!


Form

Äntligen är min stress-/hamburgemage borta. Den har varit helt uppblåst hela veckan men nu när jag sluppit stressa och har kunnat ta det lugnt, samt kunnat äta bättre mat så är maggen tillbaka till sitt rätta jag! Hehe!
Lite blåmärkesuppdatering efter marklyften förut! Även axlarna är fulla av blåmärken efter en vecka av knäböj och utfall, haha! Så jäkla gött!
Nu ska jag nana!


Benpasset

Det blev ett kortare pass förut då jag inte längre kunde stå ut med huvudvärken.. Men annars så gick de bra! Blev mycket basövningar med fler reps, knäböj, marklyft, raka marklyft, vadpress i smithmaskin och lårcurl, samt rehab i setvilan.

Det kan hända att min förkylning kommer att fucka ur nu när jag kan slappna av, har inte mått superbra idag haha


Middag och årsplanering

Fajitaköttfärs med bulgur och raw chokladmousse! Mums! Sitter och gör min årsplanering! Bra kvällsnöje :)


Passed my exam

Now it's official! Jag är licenserad personlig tränare!! Åååååh!!
Bara två fel också, hallelujah!


Lunch

Så jäkla gott. Nu ska jag sova en stund innan tentan..


Riktig mat igen

Fyfan vad gött. REEEEN MAAAT!


BENDAG!

Har den värsta huvudvärken i världen men det är måndag och det är ben på schemat så nu kör vi!!


Måndag morgon

Godmorgon gänget! Hoppas ni sovit gott!
Alltså, jag kan inte ens sova mina 8:a timmar längre.. Ååååh!
Hur som helst så har jag precis käkat frulle och ligger nu o gosar med Stinisen! Det är så härligt att de blir så klängiga efter att man varit borta ett ta,g haha! Gosifisarna.
Mår halvkasst men jag ska nog sticka till gymmet strax!


Nattinatt

Efter alla mina kära kurskamraters examinationer var klara så stack vi ut och käkade så jag kom hem runt 8 ikväll! :)
Jag har varit uppe sedan kl. 6 imorse så det är konstigt att jag inte däckade direkt när jag kom hem eller att jag inte är tröttare än vad jag är, men nu är det dags för att nana i en nybäddad säng och en nystädad lägenhet med katter som har saknat ihjäl sig efter sin mamma!
Godnatt fisar!

 


PERSONLIG TRÄNARE

PRAKTISKA TENTAN KLAR! IMORGON ÄR DET TEORI MEN NU ÄR JAG FAN PT!


Dagen D1

GOODMORGOOON!
Jag vaknade runt 6 imorse, så att sova länge sket sig haha. Nu sitter jag och käkar frulle och förbereder mig lite inför min examinations-klient sedan.
Jag ska läsa på lite till om skador, återträning, stretcher och tester men sedan vetifan vad jag ska göra fram till klockan 1....
Imorgon är sista delen i examinationen och då är det teoritentan!
Ha en bra dag!!


Dagen innan praktiska examen

Vi spenderade kvällen såhär, hehe..
Första examensdelen är klar utan några anmärkningar!! Imorgon är det dags för den praktiska! Min examination börjar först vid 1 så jag ska sova ut lääänge! JIHAAAA


Lyxfrukost på tåget

Gomorron..
Somnade väl vid 1- halv 2 inatt och jag tänkte sova någon timme längre och sticka till tåget direkt! Men såklart vaknade jag ändå vid halv 6..
Igår fixade jag iordning frukost som jag tänkte käka på tåget, overnight oats med kasein, banan och bär.
Set lyxigt ut va?..
Trött som fan, så adjö så hörs vi..


Min dag/kväll/natt

Fullspäckad dag. Hade kunder imorse, teoriblock på förmiddagen, utefys efter lunch som jag dock avstod från (..), mer teori, mer fys, praktiska intervjuer av kund, hem, hamburgare (prioriterar INTE clean mat den här veckan, bara energi), laga mat tills imorgon, skriva årsplanering för kund fram till nu. Upp om 5 timmar. Kul.
Jag ger upp för ikväll. Fick även en random forsande näsblod.
Gött.
Hejdä.

https://cdn3.cdnme.se/3818316/6-3/pic_514cedb89606ee7b8a22f2e6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3818316/6-3/pic_514cedb89606ee7b8a22f2e6.jpg" class="image">


Middag och kvällsrehab

Min pappa stod för min middag idag. 3 cheeseburgare och en donut. Jag tog bort hälften av brödet dock hehe..
Även kaseinet är nere och rehab för axel samt spänningshuvudvärk är gjort, och eftersom jag inte har någon hemuppgift ikväll så unnar jag mig med en timme extra sömn så nu säger jag godnatt!


On my way home

Tired as fuck. Har mått skit idag och har fått ta det lugnt i fysövningar. Imorgon är det utefys men jag vågar inte riskera att bli sjukare inför examinationerna så jag får iakta och enbart vara coach.. Sjukt tråkigt men hellre det än att få göra examinationerna om flera månader istället!


Ytterligare en dag över

Tiden bara rullar förbi. Imorgon är det torsdag!
Sedan jag kom hem har jag packat ner mat inför imorgon, jag har duschat varmt och gott och jag har planerat klart passet inför imorgon! Känns bra!
Ska läsa några sidor i Harry Potter för att få hjärnan ifrån träning lite innan jag somnar!
Puss godnatt :)


På tåget skrivblocket igen

Hej igen!
Jag sitter återigen på tåget med skrivblocket och paddan i högsta hugg! Jag håller på att planera ett pass för en "kund" som jag ska ha imorgon förmiddag!
Käkat upp min swebar trots att jag är mätt, som vanligt nu när jag försöker gå upp i vikt.. Men det är faktiskt skönt, för nu har jag verkligen inget sug efter någonting längre!
Hoppas ni har haft en grym dag, det har jag!


Plugg på tåget

Godmorgon folket!
Jag sitter på tåget i vanlig ordning. Gårdagen på kursen var intensiv och jag har träningsvärk i nästan hela kroppen! Mina kurskamrater har med andra ord gjort ett bra jobb!
Jag är dock orolig för att pusha kroppen för hårt och min förkylning bryter ut helt och jag blir sjuk till examinationerna.. Får ta det lugnt.

Ha en bra onsdag!


Natta

Godnatt dudes!
Har lagat mat sedan jag kom hem och nu är det läggdags efter kvällsproteinet och en välförtjänt dusch!
Hörs imorgon bitti! :)
Nattipatt!


Finally heading home

Dötrött men det har varit en grym dag! Ska dock bli skönt att komma hem :)


@tåget

Godmorgon!
Jag sitter på tåget, försöker göra lite hemläxa och dricker te. Frukost blev som vanligt proteingröt med 1/2 banan och jag har laddat upp ordentligt med mat inför dagen!
Ha det fint!


Påväg hem

Jag är helt utmattad och jag känner mig väldigt stressad.. Examinationerna är i slutet av veckan och jag avskyr att erkänna det men jag känner mig nervös och pressad.. Att behöva pendla fram och tillbaka varje dag gör inte saken bättre..
Nu är jag i alla fall påväg hem..


På tåget

Nu är jag på väg! Slutar klockan 8 ikväll..
Ha en bra dag!


Ny vecka

Godmorgon! Har sovit ganska gott inatt faktiskt!
Jag har precis käkat en portion proteingröt med banan och jag ska nu vila i soffan ett tag innan jag sticker iväg till götet :)


Min kväll

Middagen blev 1 kycklingfilé och majs, kunde inte trycka i mig mer mat, framför konståkning. Saknar isen..
Sedan blev det en swebar med pepparkakssmak framför början på karate kid.
Nu ska jag snart lägga mig faktiskt. Jag är väldigt trött!
Godnatt, puss!


Mellis på jobbet


Hey, that's me

Jag tycker den här bilden är så rolig, haha. Stämmer precis in på mig. Träning är det enda som jag tänker på precis hela tiden! No joke!
Imorgon åker jag till gbg så jag vet inte när jag har ett riktigt pass igen.. Åh.


Benpass

Gick grymt förut. Fick ett nytt PB på 70kg i knäböj med 4 reps! Det går sakta men säkert framåt!
Jag får dock komma ihåg att ta med mitt bälte när jag kör sådana tunga lyft. Jag behöver lite extra bålstabilitet då.
Strax sticker jag iväg för att fira min mormor som har fyllt år och sedan blir det jobbet!


Nu kör vi benen!

Ni ska krossas!!


Söndagsmorgon

Har käkat frulle och nu sticket jag till gymmet!
Godmorgon! :D


Godnatt

Kaseinet är nere och jag är cp-trött och ska sova..
Det verkar som att all käk jag får i mig gör lite nytta i min kropp. Min serratusmuskel börjat synas ganska snyggt nu!
Sov gött!


Kardio och axlar

Jag började mitt pass med att springa en halv mil. Skönt att hjärtat och lungorna fått arbeta lite och jag älskar att vara ordentligt uppvärmd och svettig innan jag kör styrketräning!
Sedan blev det ett kort men intensivt axelpass då jag inte hade så mycket tid på mig, därför fick det bli väldigt kort setvila.
Fick ganska bra pump ändå, hehe.
Nu är jag påväg till jobbet!
Puss love


Kör skit!


Lördag

Gomorron! Frukostdags. Gröt och kvarg!
Jag ska sitta i soffan och vara död ett tag till. Helt sjukt trött!


Min kväll

Hejsan! Jag var upp en sväng hos mina mamma förut och hälsade på och gosade lite med våran vovve! Glad vovve!
Sedan var det som sagt födelsedagsfirande och det var mysigt!
Nu ligger jag hemma i sängen efter en dusch och ska sova.
Seriöst, mina ben blir helt sönder av marklyft, kolla bara.

Jag längtar till gymmet imorgon. Är sugen på kardio men tror inte jag vågar det veckan innan examinationerna eftersom jag har känt mig halvförkyld det senaste..

Godnatt!


Mellis.

Jag har slutat jobbet och nu var det dags för mellanmål.. Jag är fortfarande mätt efter lunchen men det är bara att äta.
Krääääks på proteinbars! Så äckligt sött.
Nu ska jag en snabbis hem till mamsen och sedan till min äldsta vän för att fira hennes födelsedag :)
Ha en bra kväll goingar!


Lunch

Makaroner, köttfärssås, keso och raw chokladmousse! Jag svär, jag kan äta chokladmoussen till varje måltid! Så underbart god!
Det är stora portioner som gäller och jag blir mätt fort, men det är bara att trycka i sig. Tar sin lilla tid att vänja sig vid att äta mer :)


Ego

Sticker till jobbet! Ha en bra dag!


Fredagsfrukost

Godmorgon :)
Usch vad det var jobbigt att stiga upp ur sängen idag..
Hur som helst har jag precis käkat frukost men det var inte lätt eftersom mina tänder smärtar så!
Nu ska jag snart sticka till jobbet!


Godnatt

Stina kommer och fjäskar så fort man äter någonting! Hon älskar allt jag äter!
Godnatt!


Grön smoothie

Mina tänder gör så cp-ont att jag inte kan tugga så jag tog en smoothie till mellis och för att kyla ner munnen lite. Ikväll blir det filmkväll!


Fyllt på lite protein

Nytt kasein och prottebars! Tycker inte att bars är speciellt "cleant" men får trycka i mig någon om dagen som mellis för att få i mig några extra kalorier :)


Dagens pass

Hade ett grymt pass förut! Jag använda mig av kabelmaskiner under hela bröstpasset eftersom min axel inte klarar pressövningar än, men jag planerar att kunna börja med dem nästa vecka!
Jag gick vidare med mage och sedan rehabövningar.
Har redan börjat få träningsvärk i bröstet, haha!

Vad ska man göra nu? Har skyndat hem till tvättstugan och slängt in tvätten, jag kunde inte hålla mig.
Skulle vilja sticka iväg och sola men det är så jäkla tråkigt.. Det är svårt att kunna koppla av när man är så jädra uttråkad, haha.


Lunch med syrran och papps!

Thaibuffééé! Ris, sallad, vårrullar, några pannkakor och shitloads av kyckling! Niiice! Men superäckligt mätt.

Jag har en liten "vilodag" idag, i alla fall från allt som inte gäller träningen. Eftersom det är min enda lediga dag på 3 veckor så ska jag götta mig rejält idag. Försöka att undvika plugg, städning, se på film och äta typ..chips ikväll, eller vad jag nu blir sugen på!
Angående viktuppgången så kommer jag att fortsätta äta nästan lika nyttigt, men bara större portioner hedanefter! Det tråkiga är att jag inte hinner bli mätt mellan måltiderna..

Nu väntar jag på min tid hos tandspecialisten.... Dötrist.


Top of the morning to you!

Dags för bröst, mage och rehab!


Godmorgon torsdag

Uääää vad jag är trött! Och mätt!
En hel portion med 1/2 dl kasein, 1/2 banan, linfrön, solroskärnor, chiafrön och mjölk. Kanelknäckebröd också.
Matmatmatmatmatmatmatmat!

https://cdn2.cdnme.se/3818316/6-3/pic_514178dfe087c322e5d64241.jpg" class="image">


Natti

Jag har haft en übertråkig dag/kväll. Usch.
Hur som helst så gjorde jag fullkornsmakaroner med köttfärssås gjord på nötfärs, tomater, rödlök, vitlök, köttbuljong, oregano, svartpeppar och grillkrydda till middag. Jag la även i en klick med keso som fick smälta lite gott i!

Nu har jag tagit min shake med müsli och lagt mig i sängen!
Godnatt med er.


Mellis

Lite kvarg med en halv profil yoghurt, lite blandade nötter, lite supermüsli, tranbär och kanel och ett perfekt, litet, grönt äpple med kanel!


Lunch

2 stekta ägg med 1 tomat, en rågform med salami och gurka och raw chokladmousse! Finns nog inget godare en min chokladmousse!!


Armpass

Bicepspasset förut var sådär.. Men triceps gick super! Jag klarade 6st dips helt själv!! TJOHOOO! Hard work pays off!


Uppladdning

Klar med passet! Dags att fylla på med protein!


Påväg till gymmet i snöstormen

..


Frulle

Gomorrrroooon!
Vad roligt att det snöar och blåser som tusan..
Nu sitter jag i alla fall och käkar frukost.
1/2 portion gröt med 1/2 banan, 1 kanelknäcke och 1/2 kaseinshake!


Kvällsmat

Kanelknäcke med ÄKTA smör såklart, tranbär som jag älskar och kaseinshake med müsli såklart!
Det är svårt att vänja sig vid att äta mer än vad man är van vid, men många bäckar små! Lite smör på knäckebröd, lite större portioner osv och så blir det helt plötsligt en bra mängd extrakalorier som för gotta sig i min kropp!
Nu har jag gjort övningar för huvudvärken och det är dags för sängen!
Godnatt!

(Ja, tröjan är ut och in..)


Ryggpasset

Mitt ryggpass förut var som sagt skit bra och bestod utav marklyft, raka marklyft, enhandsrodd, rygglyft med rotation, latsdrag, rodd i maskin, drag i kabel med rep, omvänd pecdec osv. Efteråt blev det rehab av axeln.
Äntligen får jag kontakt i ryggen och det är roligt att köra igen!!



Svar på frågestund!

Hur klarar du av att plugga och bo i egen lägenhet? Har du tagit studielån, betalar dina föräldrar någonting eller jobbar du så pass mycket att du har råd? Och vad tjänar du i timman och hur ofta jobbar du? :)
Svar: Jag har tagit ett vanligt banklån och jag jobbar det jag får! Det enda jag lägger pengar på är mat, räkningar och träningsgrejer så jag betalar allt jag kan själv :) Fattig studerande, haha.

Har du bra tips på övningar för att bygga upp bålen?
Svar: Bålen tränar du i princip hela tiden. Tänk på att spänna bålen i allt du gör. Knäböj, marklyft osv, så minskar även risken att du skadar dig i övningar. Det är alltså de inre magmusklerna som skapar bålstabilitet, de ligger liksom som ett bälte runt om. Du kan t.ex. sitta på en boll och puta rumpan bakåt så att du får mycket svank, sedan luta bäckenet bakåt så att du får minimal svank, göra "8:or" med rumpan osv.
 
Finns det bra "gymhandskar" att köpa på t.ex. Stadium eller Team Sportia?
Svar: Jag köpte mina på Team Sportia och jag tycker dom är väldigt bra! Stadium hade inga när jag senast kollade och Intersports skyddar inte händerna där de borde skydda! Men kolla på Team Sportia :) 199 :-
 
Grönt vs. Svart te, vilket är "bäst"? Har nämligen hört att svart gör att du får gulare tänder :(
Svar: Är inte direkt insatt i tesorter. Men vad jag har förstått så har rött och svart te koffein i sig och det är det som kan göra att tänderna blir gula, precis som kaffe. Personligen så tycker jag grönt- och örtte känns "nyttigast" att dricka :)

Har du arbetat något med pulsklockor? Något att rekommendera?
Svar: Jag håller själv på att leta efter en nu till våren, så jag har ingen direkt erfarenhet av dessa än, men "Garmin" verkar vara bäst, men de har även lite högre pris. Annars har "Polar" en ganska prisvärd :)

Att köpa low-fat vs. vanliga produkter? Jag vill inte biffa till mig, men vill såklart se resultat med träningen, kroppsfettmässigt främst.
Svar: I mjölkprodukter med högre fetthalt är det mycket mättat fett, så om någon vill gå ner i vikt är det inte att föredra. 
Angående att du inte vill biffa till dig? För att en tjej ska "biffa till sig" så kräver det extrem kosthållning och extremt mycket nedlagd tid styrkeprogram. För att se resultat med din träning, både kropp och fettmässigt, så är det optimala att blanda både styrketräning och kondition. Det viktigaste: If it doesn't challenge you, it won't change you! KÖRT HÅRT! Och ät bra! 

Kan inte du göra videoinlägg emellanåt?:)
Svar: Hehe nää.

Tips på proteinpulver som är bra & hyffsat billigt?
Svar: Body science! :)

Vad lyssnar du på för musik när du tränar??
Svar: Främst metal och hårdrock!

vad kommer det kosta att köra ett pt pass med dig sen? :)
Svar: Bra fråga! Vi får väl se i framtiden :)

Är proteinpulver att rekommendera för en "vanlig" människa, som inte är ute efter att bygga muskler? Tänker mycket prismässigt om det är värt det, om man äter en hyggligt varierad kost! :)
Svar: Nej, inte om du inte tränar. Då behöver du inte lika mycket protein som en styrketränare. En "vanlig människa" som inte tränar behöver ca 0,8g protein/kg kroppsvikt och det får du lätt i dig!

Vad för texter har dina tatueringar? Man ser aldrig riktigt vad de föreställer på bilderna. Kan du inte lägga upp bilder på dom snälla?
Svar: Neej, har ingen anledning till att lägga upp bilder på sådant, är inte sånt jag vill skriva om :)

Hur lång tid tog det innan du såg skillnad på din kropp från och med att du började träna?
Svar: Jag körde 5 dagar i veckan från dag ett och det tog ca 1 månad innan jag själv började märka lite skillnad! :) 2 mån för familjen, och 3 för andra!

vad hade du för klackskor på balen? visa bild?
Svar: Jag hade ett par vita, enkla med lagom hög och tjock klack och nitar på. Har tyvärr ingen bild :/ 

använder du någonsin klackar till vardags?
Svar: Nix, aldrig!

Hur skall man gå tillväga om man vill få ner sin fettprocent? Vill ha synligare muskler, så jag förstår att jag måste styrketräna, och för att bränna fett konditionsträna. men ja, du får gärna berätta hur man ska lägga upp kost/träningen för att få det mest effektivt. Om du vet såklart :) Sen så undrar jag också om du tycker att det är mer effektivt/bättre att träna med fria vikter och göra olika övningar med dem, än att använda träningsmaskinerna som finns på gymmet. 
Tack på förhand och tack för en sån bra blogg! :)
Svar: Helt rätt. Att blanda de två är precis vad du ska göra. Får du större muskler, förbränner du även mer i vila! Jag kan skriva det kortfattat i all helhet eftersom jag inte känner dig, hur du vill träna, hur ofta osv. 
- Träna igenom alla muskelgrupper under en vecka.
- Kardio 30 min, 3 ggr/vecka.
- Ät mycket protein, grönsaker, frukt, långsamma kolhydrater (fullkorn, brunt ris osv) / inga snabba, mycket vatten, inget mättat fett / bra fetter från nötter, frön, avokado, oliver osv.
Angående maskiner och fria vikter? Visst kan maskiner fungera grymt om man riktigt kör skiten ur musklerna. Dock så får man inte med de små stabiliserande musklerna man får med när man kör med fria vikter! 
Tack snälla du!! :) 

Vad tycker du om Uddevalla och folk som bor här? Och har du vart ute på krogen någon gång, samt gillar du att dansa?:)
Svar: Jag älskar Uddevalla. En lagom stor stad med mycket natur samt det är nära till större städer om man vill iväg någonstans :) Jag känner inte alla som bor här, så jag tycker ingenting speciellt om folket i UA :D
Haha, ja jag har varit ute på krogen. Och jag avskyr att dansa om jag inte är ensam, eller typ.. på studentresa!

varför tog du ur din piercing i näsan?
Svar: Blev för mycket stål i käften ;)

Kan du göra "riktiga chins", alltså inte i maskin utan bara då du hänger i en stång? HUR FASEN LYCKAS MAN MED DET, har kört rygg en gång i veckan sedan november (kör breda och smala latsdrag, rodd i maskin och med v-handtag, rygglyft, marklyft till viss del och ibland vågar jag mig på att FÖRSÖKA göra chins genom att hoppa upp och "sänka mig ner") Allt kör jag 12x3 så mycket jag orkar, jag har alltså ökat vikterna successivt i takt med att jag blivit starkare, men inte FAN orkar jag en endaste chin, Har ingen chinsmaskin med hjälpvikt på gymmet heller vilket gör att deti princip känns omöjligt.... HUR GÖR MAN?! Vill jättegärna klara detta.
Svar: Jag klarar inte en enda chins! Låter som du har lagt upp det bra. Det är bara att kämpa vidare! Att hoppa upp och sänka sig långsamt neråt är ett grymt sätt att bygga upp styrka då man faktiskt är starkast i den excentriska fasen, dvs när du "håller emot" tyngden. Kämpar du vidare så kommer du klara det! Försök även med att dra dig uppåt tills du spricker, även om du inte klarar det. Kroppen kommer tillslut att börja tänka "fan, jag utsätts för den här belastningen ofta, jag måste koppla på mer styrka"! 
Jag vill också jättegärna klara det!! LYCKA TILL!

Vad tycker du är bäst? Unna sig typ en tårtbit på tisdag och lite godis på lördag eller köra all in på en lördag?
Svar: Jag tycker att man kan unna sig en dag i veckan men jag tycker inte att man ska gå "all in". Massor av vita mackor och o'boy till frukost, pizza till lunch, kebab till middag, onyttigt hela dagen - NEJ! Det ska vara med måtta!

Har du något bra efterrättsrecept då man använder vanligt whey protein?
Svar: Nej tyvärr. Jag dricker bara whey (snabbt protein) efter träning för snabb återhämtning. Men caseinprotein (långsamt protein) kan man t.ex. göra cp-god pudding på och negerbollar (finns bland mina recept). 

kan inte du skriva upp lite enkla och bra frukostar, middagar och kvällsmat? :)
Svar: Till frukost tycker jag man ska fylla på med långsamma kolhydrater och långsamt protein så att man har en bra bas under dagen! t.ex. havregrynsgröt med kasein i gröten, eller som en shake bredvid. Eller kvarg med müsli. 
Middag: kött med grönisar och lite långsamma kolhydrater. Bara att steka köttfärs eller kyckling med någon go smaksättning, hacka lite grönsaker och ta lite bulgur till typ. Superenkelt. Lägger ju upp mat hela tiden, så det är bara att kolla under kategorin "måltider" :)
Kvällsmat: Långsamt protein som ligger och pumpas ut till musklerna under natten för återhämtning! 





Middag

Jag är inte hungrig alls än, men för att gå upp i vikt måste jag käka!
En kycklingfilé med grillkrydda och en gnutta kanel med broccoli och harricot verts!

https://cdn2.cdnme.se/3818316/6-3/pic_513f8546ddf2b353064b7851.jpg" class="image">


Gymmet avklarat!

Det var nära att jag hoppade träningen förut pga att jag mådde så dåligt, men jag är så glad att jag tog mig i kragen och gick dit!
Jag har slutat jobbet och ett grymt ryggpass, samt rehab är nu gjort!
Nu blir det äntligen hemåt för mys!! :D




Lunch @work

Tacoköttfärs med helbulgur, majs och raw chokladmousse!
Mår skit idag, hela kroppen är ut balans känns det som! Blöööööö!


Tisdag

Morsning!
Vilken natt jag har haft.. Jag vaknade mitt i natten av att det brände i strupen och jag mådde skitilla.
Jag har haft ont i magen i en vecka och jag tror att jag har en släng av magkatarr..

Hur som helst har jag precis käkat frukost.. 2 kanelknäcke, en hel portion gröt med 1/2 banan och mjölk. Blandade även i 1/2 dl kasein.
Sååå määtt! Vill man gå upp i vikt så..


Godnatt

Det har varit en jättelångsam dag.. Inget folk på hela torp..
När jag slutade åkte jag och handlade mat och sedan jag kom hem har jag lagat mat till imorgon, rehabtränat min axel samt spänningshuvudvärk och duschat.

Här är min vällsmat! Casein med 1/2 dl supermüsli, ett kanelknäckebröd (kärleeeek) och en stor kopp örtte!
Nu ska jag borsta tänderna och sova! :)
Nattipatti!


Middag

Nu ska jag försöka äta upp mig några kilo! Kommer bli sjukt svårt, men jag vill klara det! Lägga på mig mer muskler!
Önska mig lycka till!


Ben

Idag var det ben på schemat! Jag har inte kört ett riktigt pass på ett par dagar så det var riktigt skönt!
Jag hade mitt bästa benpass någonsin. Total kontakt och jag fick ett nytt PB i knäböj. 65kg med fyra reps! Jag är nöjd!
Nu blir det jobb fram till stängning!


Blir man inte irriterad??


Lunch

En rågformmacka med salami och gurka och en smoothie på ca 200g kvarg, spenat, 2 jordgubbar, funlight, isbitar och en skvätt vatten!
Har nästan inget mat hemma så det här fick det bli!


Frulle

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott!
Jag vaknade upp snorig och med en irriterad hals så det suger.. Ska försöka träna innan jag sticker till jobbet sedan i alla fall!
Nu har jag precis käkat min morgongröt, utan mjölk eftersom det var slut..
Ska dricka upp mitt te och vila en stund till! :)


Nattinatt

Vilken fantastisk dag det har varit!
Idag har vi lärt oss att mäta fettprocent, rehabträning, fystester osv!
SUPERSPÄNNANDE!
Kvällen avslutade ett gäng av oss på O'learys med god mat och stört sällskap, haha! Nötter!
Nu är det läggdags som aldrig för!

Nattipuss!


Godmorgoooon!

Dags för frukost och sedan drar vi oss till gymmet! Wiiiihooo! Ha en bra lördag everyone! :D


Fredagsmys

Nu blir det nedvarvning med gladiatorerna, naturgodis och pepsi max.
Jag längtar tills imorgon! FYSTESTEEEER!!

Glöm inte frågestunden, nu är det inte långt kvar! Gå in i "frågor och svar"- kategorien så hittar du inlägget, puss ;-*


TGIF

Äntligen freeedaaaag!!
Bara 3 kursdagar kvar den här veckan!
Nu sitter vi och käkar frulle och ska strax dra oss till gymmet!
Ha en bra dag allihop!


Läggdags

 
Imorgon blir det ytterligare en fullspäckad dag! Sov gott!

Lite bilder från de senaste dagarna

 
Folk på gymmet ba: dafuq?
 

Äntligen i lägenheten

Hej på er! Det har varit en jättebra dag! vi har lärt oss mycket och det är så intressant!
Nu är vi hemma i lägenheten i Mölndal och är megatrötta. Det är långa dagar, men det är det värt. 
Jag sitter och dricker en kopp te medan jag går igenom dagens info!
 
 
 
 

Sticker till skolan

Har en massa grejer med mig, men det ska bli skönt att bo i GBG resten av veckan!
Ha en bra dag!


Stor frukost

Godmorgon!! Jag har kokat en hel portion havregrynsgröt med kasein. Jag är såååå hungrig! Men nu står jag mig nog fram till lunch :)
Hade velat sova någon timme till, men jag kan åtminstone vila ett tag till innan jag sticker till tåget..


Lite flex innan läggdags

Längtar tills jag kommer igång med mer konditionsträning! Det kommer bli mycket cyklande hädanefter. Jag ska nämligen boka tjejvättern imorgon! :D
Nu ska jag lägga mig i sängen!
Puuss!


haha lille vänstra bicepsen. GROOOW!


Kvällis

Lite vindruvor och kaseinshake framför TV:n.
Jag har packat kläder och mat inför resten av veckan i GBG och nu känns det skönt att kunna ta det lite lugnt innan man går och lägger sig! :)


Utmattad

Äntligen står jag och väntar på tåget! Jag kände att jag behövde ett litet mellis nu så lite riskakor fick det bli..
Förut på lunchen fick jag kört mig ett härligt bröstpass! Måste klämma in träningen i skoldagarna, klarar mig inte en hel vecka utan styrkepass!
Från och med imorgon blir det mer praktiskt i alla fall och det kommer bli skitkul heheh




Tisdag morgon

Godmorgon hörrni!
Jag är påväg till Göteborg igen och jag är megatrött.. Som vanligt hade jag med mig frukost till tåget men såklart hade jag glömt en sked så jag fick gräva i kvargen med ett matburkslock, haha!
Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och stänga ögonen en stund tror jag.
Pusss love!


Påväg hem

Trött tjej.
Äntligen dags att åka hem! För att laga mat och sedan sova..
Behöver egentligen sova direkt när jag kommer hem eftersom jag ska upp 5 imorgon men käk behöver man.. Uäääääää!!!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!


FRÅGESTUND

eftersom jag kommer tillbringa hela dagarna i Göteborg!


Frukost

Kvarg, supermüsli, frukt och grönt te! Namnam! HUNGRIG!!


Iväg till tåget

Godmorgon!
Gårdagen var skit, haha. Jag mådde så dåligt i min skalle, jag köpte äntligen en pulsklocka men när jag kom hem så visade det sig att den visade ALLT utom just pulsen (..), jag skulle försöka fixa minnet i mobilen men den hängde sig och när jag försökte starta om den så hängde den sig på äpplet som kommer upp i början (som tur var startade den någon gång i natt) och eftersom jag trodde att jag skulle gå upp klockan 5 i morse och jag behövde sova samt ställa klockan på mobilen så fick jag panik!
Hur som haver så visade det sig att jag inte behövde gå upp förän 6 och jag kom på att jag kunde ställa klockan på iPaden!

Nu sticker jag till tåget och idag har jag satt på mig hela understället haha! Jag tänker minsann inte frysa idag!!


Workiworki

Sticker till mitt kära jobb för att jobba stängning!
Förut var jag ute och promenerade med pappsen och drack kaffe i solen. Det satt bra.

Eftersom jag blir borta långa dagar i GBG hel veckan så tänkte jag att vi kör på en frågestund från och med imorgon och så svarar jag på söndag eller måndag om en vecka!
Så gör er redo!


Morgon.

Usch. Jag vaknade vid 7 trots att jag somnade runt 1 inatt.. Hade roliga träningsplaner för idag men det får jag strunta i nu. Mår skit och jag måste vara pigg imorgon/inatt när jag åker till göteborg..
Fint väder i alla fall!


Min kväll

Efter jobbet åkte jag direkt hem till mamsen där jag hade filmkväll med minsta syrran och käkade massor av strunt! Mysigt!
Jag tänkte att jag skulle ha en struntdag imorgon också men nu pallar jag inte mer efter en konstig vecka med oregelbundna måltider och kakätande hos farmor! Uäääää!
Nu har jag stannat upp så jäkla länge för att jag tänkte att om jag är tillräckligt trött så kanske jag kan sova bra för omväxlings skull! Är så trött att det snurrar.
Godnatt!


sommar - NU!

Jag har tröttnat på vintern och vill ha vår och sommar NU! Jag vill kunna stiga upp tidigt på morgonen för att ta mig en löptur till stranden och käka frukost där, ta mig ett dopp i havet och sedan käka frukost där. 
Jag vill sluta gå runt och frysa HELA TIDEN! 
Jag vill kunna träna utomhus!! ÅÅÅÅÅH!

NU!




 

Svullet finger och jobb

Sticker till jöbbet!
Jag tappade en 10kg hantel på mitt finger igår efter jag hade bicepscurlat och det har börjat svälla upp och blivit lila, haha. Klantarsel.


Lördag och vilodag

Godmorgon!
Jag vaknade vid halv 7 förut och var vrååålhungrig så nu har jag precis käkat frulle. Idag har jag vilodag och jag ska försööööka ha det imorgon också innan jag åker iväg till göteborg på måndag! Men vi får se hur det går med det, haha..
Idag ska jag jobba hela dagen så det ska bli roligt! :)
Ha en bra lördag!


Nu kör vi skiten ur mars!!

Då var första dagen i Mars över!
Under den här månaden är det många av nyårslöftesgymmarna som hoppar av. Efter en sisådär 3 månader av tränande så kommer många till en "platå" då de upplever att det inte händer någonting med träningen och då är det som sagt många som helt enkelt.. slutar.
MEN INTE NI, ELLER HUR?! Det gäller bara att pusha sig själv igenom den här platån för att sedan bli ännu starkare! DET KLARAR VI! :D

Jag har pluggat hela dagen innan filmen, och jag har pluggat en sväng i sängen efteråt. Men nu får det vara nanedags! Godnatt med er!



YOU CAN DO THIS! NU KÖR VI SKITEN UR MARS!!


Fredagskväll

"Middag". Åt så sjukt mycket på lunchen förut. Massor av kött, pommes chataeu, tacosallad! Haha mums! Sedan blev det kaffe och kakor hos farmor och farfar.
Så nu blev det i alla fall en atkinsbar (inte en favorit..), gurk- och morotsstavar med lite kvargdipp och bubbelvatten.
Nu ska jag fortsätta fredagsmysa framför Men In Black! :)


Sticker ut för lunch med pappsen

Jag är svinhungriiiiig!!


-


Armar och mage

Jag började mitt pass med en kort löptur! Sedan började jag med biceps, som jag sedan avslutade med ett dropset, efter det blev det triceps som jag även där avslutade med ett dropset och jag avslutade passet med mage!
Det var längesedan jag hade ett riktigt magpass och det kändes bra! :)
Nu blir det duschen!


Promenix ner till gymmet

Härligt men kyligt vårväder vi har! Tjohoooo!
Taggar gymmet som tusan!!


Fredagsfrulle

Gooodmorgon! Äntligen fredaaag!
Jag vaknade vid halv 7 imorse och började därefter laga frukost direkt. Megahungrig!
Jag är så dålig på att sova ut och ta det lugnt så det finns inte..
Nu ska jag fortsätta läsa och försöka ta det lugnt ett tag till innan jag sticker till gymmet!


RSS 2.0