Happy Birthday Harry!

Nu är jag på't igen! Jag ligger i soffan och har börjat läsa Harry Potter och de vises sten för säkert femtonde gången! Sedan ska jag nog spela Harry Potter på ps2 också hehe..
När jag ändå var på Lidl förutpassade jag på att köpa mig lite behövligheter. Hittade det här mumsiga örtteet och jag köpte även en jävligt stor burk med oliver. Det är så gött att ha när man har cravings efter något!


Uppdatering från gymmet

Nu har jag lyckats vara här i 2,5 timmar igen. Jag började som vanligt med cardio på crosstrainern. Den här gången höjde jag tiden med 5 minuter till 35 istället. Även en liten förbättring är en förbättring!
Mina lungor och min ansträngningsastma börjar vänja sig vid det här nu. De första 10 minuterna är alltid tyngst men när man väl kommit förbi den gränsen är det bara att köra! Sedan körde jag rygg och avslutade, som vanligt, med en lång, smärtsam stretching av hela kroppen!
Nu ska jag cykla till Lidl för att handla kvarg!
Ha det!


Proteinpulver

1. Kanske är en dum fråga, men eftersom du är så insatt i träning så frågar jag ändå haha. Hur funkar det med proteinpulver?

Svar: Ingen fråga är dum! :D
Protein används för att bygga upp muskler, om du tränar dvs. Det är bra både om du vill gå upp i vikt eller ner i vikt. Eftersom du ökar muskelmassan, så går du som är liten upp i vikt i muskler, men eftersom muskler förbränner fett så hjälper det även dig som vill gå ner i vikt.
Man brukar säga att man behöver 2 gram protein per kg kroppsvikt varje dag. Det kanske inte är det lättaste att få i sig och därför brukar jag ta en shake efter träning och/eller till mellanmål. Man ska dock aldrig ersätta proteinshakarna med riktig mat!

Här är några exempel på matvaror med mycket protein:
Tonfisk, Kvarg, Ägg, Kyckling/Kött, Keso, Bönor



Just nu använder jag Body Science's proteinpulvet med smak av päronsplit. Den är jättegod! Det finns att köpa på Energy Fys för 149 :-, tror jag den kostar! 




2. I vilket program redigerar du dina bilder? :) typ "rundar till" kanter osv? :)
svar: Hej! På datorn använder jag mig utav picmonkey, som Emma tipsade mig om. En sida som är väldigt enkel att förstå sig på och det går snabbt! 
På mobilen använder jag mig utav instagram, pixlromatic och collageyourphoto! :)

Vattenarmband

För att inte glömma av att dricka vatten så har jag gjort mig armband.
Varje gång jag druckit en halvliter vatten tar jag av mig ett armband!


Ett nytt brödrecept


Förut bakade jag ihop ett nytt bröd.
Jag använde mig på ett ungefär utav (uppdaterat recept):
4 ägg
3-4 dl vetegroddar
1-2 dl kruskakli
1 dl linfrö
1 dl sesamfrön
1 dl phsylliumfrön
250 gram kvarg
massor av kardemumma eller kanel
Olika nötter
2 bananer
 
Sätt ugnen på 200 °C.
Rör ihop de torra ingredienserna, ta sedan i kvargen, äggen o bananen och mosa ihop. Det kommer inte bli som en deg, utan mer torr o klumpig, så du har inte gjort fel om det är så.
Sedan kletar du ut det på en plåt, in i ugnen i ca 20 minuter och sedan sänker du allt eftersom. Jag brukar ha det inne i nästan en timme. Men du får pröva dig fram!

Mitt andra hem

Just nu sitter jag på gymmet och varvar ner efter ett tvåtimmars pass.
Jag började med 30 minuter cardio på crosstrainern, och jag körde på maxhastighet nästan hela tiden! DET kändes bra kan jag säga! Svetten bara rann.
Jag brukar knappt svettas när jag tränar men nu när jag dricker mer vatten än vad jag tidigare gjort så kom det svettpärlor till och med på ryggen!
Sedan körde jag triceps och bröst, och jag avslutade med 30 minuter stretching av hela kroppen.
Eftersom jag redan är ganska vig så tar det inget när jag stretchar som jag alltid gjort innan, därför måste jag verkligen utmana kroppen så att det verkligen bränner i stretchingen! Jag får bara vara försiktig så jag inte sträcker mig.
Nej nu är jag alldeles för hungrig för att sitta här, så nu får jag cykla hem!


Nu är det läggdags

Just nu ligger jag i min säng och kikar på lite saker till någonting som kommer att hända i början av september. Åh vad jag längtar! 
Ska kika lite till, sedan är det läggdags! 
Sov så gott hörrni! :)

Hallå där


Imorse

Igår hade vi en jättebra dag med go mat hos svärföräldrarna, baby hade det roligt i vattnet och ett roligt träningspass sent på kvällen. Det fick bli intervaller på crosstrainern i en halvtimme och sedan körde vi biceps. Det är så roligt att träna ihop!
Sedan promenerade vi hem och slängde oss i soffan med naturgodis och Kalle och chokladfabriken på TV.
Idag sovde vi ut länge och har bara tagit det lugnt. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit uppe hos mamma och käkat grillat.
Jag är megatrött så jag ska se på nån film nu!
Jag hoppas ni haft en go söndag! :)


I bilen

Sitter i bilen och värmer mig medan min kille håller utkik efter sina dykande vänner. Han var också i en sväng, men när han kom upp, så gav jag upp och satte mig i bilen!

(skulle lagts upp igår runt 5. Blogg.seappen....)


På bussen

Nu sitter jag på bussen påväg till Lysekil efter att ha hälsat på min mormor o hennes gamla syster. Det regnar som bara den så jag är pisseblöt och kall.. Men det gör inget! Min pojkvän får värma mig när jag kommer fram! Pusss


Langos på stan

Gomorgooon! Igår efter jobbet tog jag mig en sväng till stan, käkade en langos (det var ju trots allt fredag), strosade upp och ner för kungsgatan och sedan tog vi oss en sväng in på Butlers där några vänner satt. 
Just det, min kompis Elin säger att jag aldrig skriver vilka jag är med så det verkar som att jag är ensam hela tiden, så.. eh.. jag var med Elin igår.. 

Jag käkade frukost för en stund sedan och nu ska jag börja klä på mig! 


Cardio workout

Idag började jag med 30 min cardio på crosstrainern. Det är så jädrans gött när man blir så svettig att det bara rinner! Braaa känsla! Idag glömde jag ta min astmaspray men det är bara att köra på! Push yourself to the limit!
Sedan fick det bli vader och lite stretching av hela kroppen. Jag måste verkligen börja stretcha axlarna för att få till en bra brygga!
Nej nu måste jag skynda mig och steka klart mina ägg för att kila till jobbet!


Gymdags



Igår köpte jag två nya tränings-bh:ar i svart och vitt! Det är gött att ha sådana enkla färger också. Jag har redan en svart sedan innan, men den har jag haft sedan jag var tolv typ haha, så det är lite liten.. Köpte mig även en ny, rosa, vattenflaska! Åh det är så gött med nya gymprylar! Motivation till max!
Nu väntar gymmet! 

Uddevallakalaset..

Gokväll! Efter jobbet tänkte jag att jag skulle utnyttja solen och ta mig en sväng på "uddevalla kalaset"(..) även fast jag var trött, hungrig, hade ont i magen, huvudet och knäna.
Eftersom jag aldrig har varit inne i inhängnaden vid museiparken innan, tänkte jag att jag skulle det i år och dricka några öl i öltälten. Gud, vad besviken jag blev. I år är det helt annorlunda och nu måste man betala inträde för att kunna gå på kungsgatan. VF (vad fasen)?
Hur blir det i helgen när det skall regna? Det finns inget tak. Ja ni, det här kommer de att förlora på skulle jag tro!
Nu skall jag sova bort den här dagen och vakna upp till en goare imorgon! :) 
Sov så gott!


Min morgon

Jag vaknade hos min mamma när min killes alarm ringde runt 5 för att han sedan skulle sticka iväg vid jobbet. Det är så gott att somna om igen efter han har pussat mig hejdå, hihi! 
Vid 8 vaknade jag igen, käkade frukost och sedan fick det bli en powerwalk hem för att umgås lite med mina katter innan jobbet! Nu håller jag på att laga lunch.

Ha en bra dag!

 

Igårkväll




Igårkväll åkte jag och min kille och handlade sushi till oss och mamsen! Sedan satt vi ute på altanen i solen, käkade och hade det gott.  Bra slut på en underbar dag!

Biggest loser



Är det bara jag som gråter varje gång jag ser på Biggest Loser? Jag tycker nog att det här är den mest fantastiska realityserien som finns. Inte bara med tanke på hur mycket det hjälper deltagarna utan även hur programmet och deltagarna sporrar andra överviktiga personer att ta tag i deras liv, att de faktiskt GÅR, att de KAN KLARA DET!
Det är helt underbart. Stöttar man varandra och kämpar hårt så går det!
Även om du inte är överviktig, så är det viktigt att röra på sig och äta nyttigt. Lev längre, var frisk och orka mer!
Åh, det hade varit så häftigt att hjälpa någon som de gör på Biggest Loser ranchen!

Sol i smögen

Äntligen har jag fått en härlig, varm dag! Jag tillbringade den i smögen med min mamma och syster. Nu är vi dock påväg hem till Uddevalla igen för att mysa med min pojkvän! Jag hoppas att ni alla har varit ute i solen och tagit tillvara på den här underbara dagen! Idag har jag vilodag från gymmet eftersom jag har träningsvärk överallt, haha.. Så gött!


Choklad-fondue

Jag blev sugen på något så jag bestämde mig för att försöka mig på en nyttig choklad-fondue!
Jag använde mig utav:
Ca 100 gram kvarg
Ca 0.75 dl grädde
Ca 4 msk kakao
Ca 2 msk steviaströ

Det blev megasmaskigt!

 
 
 
 

Greetings från balkongen

Det är en sådan himla härlig kväll här så jag passar på att njuta av den på balkongen efter några timmars uppackning av lådor på jobbet. 
När jag väl var ute på torp förut så passade jag på att gå till intersport och springa på deras band för att se vad jag ska köpa för nya löparskor (som ni kanske vet får jag så ont när jag springer). Tydligen har jag lite pronation på fötterna så jag behöver ett par med lite extra stöd på insidan av fötterna. Men ja, såklart så är det dåligt med löparskor på både intersport och stadium så jag får vänta tills de får in nya leveranser helt enkelt, så att jag får en PERFEKT löparsko! :)

Skall nog sitta här ett tag till, och sedan röra mig inåt för att käka något och glo något kasst på tv! 

Pussssssss
 

Min pojkvän

Anonym Om: I miss my baby
Hur träffades du och din kille? :)
 
Svar: Vi träffades genom gymmet tro det eller ej, haha! :)
Han var instruktör för ett boxpass jag var på och sedan dess har jag haft ögonen på honom! Vi log mot varandra och smygflörtade lite smått när han satt bakom disken i receptionen. Sedan började vi snacka. 
Han är världens bästa! :)
 
 

Tisdagsträning

Tjenis! 
Imorse sov jag ut till klockan 9. Jag tror att jag verkligen behövde sova ut då jag inte ens minns senaste gången jag vaknade utan att alarmet väckte mig. 
Nu har jag precis kommit hem från motionshuset där jag körde ett boxningspass med min syster! Det är så himla gott när man känner att man är så slut i armarna att jag darrar som bara den bara nu när jag skriver på datorn, haha!
Min syster orkade dock inte fullt ut då hon slarvar med vad hon äter!
Man måste ladda upp med energi innan man tränar, annars kommer du inte orka någonting!
Slarvar du med maten, äter skit, eller alldeles för lite så kommer du inte bara bli energilös utan du kommer inte heller se några resultat utav träningen.
Men trots det var hon jätteduktig! :) Nu hoppas jag bara att hon fyller på med energi när hon kommit hem! Det ska jag göra alldeles strax i alla fall.


Mmmm, nersvettade brudar!
 

workout

Morsning korsning!
Efter att jag tvättat var jag på gymmet med min polare nummer 2! Idag fick det bli 20 min på crosstrainern, sedan körde vi rygg och mage för att värma upp för att sedan stretcha ryggen. Så gött! Vet inte hur länge vi var där..
Sedan stack jag till Lidl för att ladda upp med ägg, kvarg o keso, och sedan cyklade jag hem. Phew!
Ja där har ni min dag.
Nu har jag LCHF-mackor i ugnen, frozen yogurt i näven och jag skall slänga mig i soffan.  
Adjö.

 
 
Haha, hur mina shorts hänger ner så att det ser ut som jag har blöja på mig. Nummer två tyckte detta var svinkul..

Jag vill ha sol!

Vad var det jag sa om vädret?? Typiskt! Men jag hörde att det skulle bli bättre väder på onsdag? Jag får hoppas att det stämmer.. Det var precis likadant förra året, de få dagarna det var bra väder så jobbade jag.. Gaaah! Ska åka iväg någonstans varmt till hösten!

 

Nu sitter jag på bussen påväg från Lysekil för att komma hem till min tvättid.. Blö!

 

En bild från min enda stranddag hemma i Sverige i år...


Söndag

Hallå där! Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet för att jobba sista dagen innan tre dagars ledighet. Det är bara så typiskt att det fina vädret försvinner imorgon, haha.. Men så är det alltid!

Det ska i alla fall bli riktigt gott att vara ledig. Jag är helt slut verkligen! Ha en bra dag så hörs vi!

 

(så inlägget ville inte läggas in förän nu.. NU sitter jag på bussen till lysekil!)

 


På jobbet

God förmiddag! Det blev ingen träning imorse, jag var på tok för trött.. Det får bli ett pass senare istället! Kanske får höra med min syster om hon vill boxas. Det hade varit gött! Nu står jag på jobbet så tja.

 


I miss my baby

 

Popcorn

 


Mjo, det är ju trots allt fredag så lite får man unna sig tycker jag! Dock orkade jag inte ens en tredjedel av popcornen men det kanske bara var tur haha..
Jag blev svintrött helt plötsligt så nu har jag slängt popcorna och skall slänga mig i sängen för att förhoppningsvis orka upp och gymma innan jobbet imorgon! 
Sov så gott!

Hemskt dåliga mobilbilder och träning

Tjenna guys! Det har varit en hektiskt dag på jobbet och jag har varit på riktigt dåligt humör.. Men det har ordnat upp sig nu!
För en stund sedan kom jag hem från gymmet. Idag blev det ungefär en halvtimmes löpning och en halvtimmes stretching! Jag funderar på om jag ska gå upp tidigt imorgon för att träna innan jobbet.. Hade varit sååå gött, men jag har ingen lust att lägga mig snart faktiskt.. Nu har jag i alla fall käkat två stekta ägg och ska snart ta mig en protteshake. Eller kanske frozen yogurt? 
Oh, well. Nu slänger jag mig framför TV:n och hoppas på att det ska gå någon bra film!

 

Fredagsmorgon

Godmorgon hörrni! 
Jag vaknade ungefär vid sex imorse, men jag kände att jag var tvungen att ligga kvar i sängen ett tag till, då jag fortfarande är seg sedan min födelsedag..
Sedan gick jag i alla fall upp, satte på kaffe och gjorde frukost! 
Nu håller jag på och klär på mig inför jobbet.
Ha en bra dag kompisar, puss!

 
 

Blomkålsris

Igårkväll lagade jag en kycklingthaigryta och istället för ris, med alla kolhydrater, så gjorde jag blomkålsris!
Du bara river blomkålshuvudet grovt, steker det i smör och olivolja i ungefär 10 minuter tills det blir klart. Sedan saltar och pepprar du. Hur lätt som helst! Och det blir megasmaskigt också.
Jag valde att pressa i en stor vitlöksklyfta också. Mums!


 

Rosa cupcakes

Jag fick ett jättefint rosa kakfat igår så jag var tvungen att baka någonting att ha på det! Det fick bli rosa cupcakes som matchar resten av min rosa lägenhet. Och så blir jag av med allt socker och mjöl som tar upp plats i mina skåp! Jag får ta med några till jobbet imorgon och bjuda på tror jag.
Nu ska jag laga kyckling till imorgon, godnatt! 

 

Min födelsedag

Heeej på er! Gårdagen började med att jag vaknade vid halv 9 och eftersom ingen kom och sjöng för mig så steg jag upp, satte på kaffebryggaren och sjöng "ja, må jag leva.." för mig själv. Resten sov.

Någon halvtimme senare kom mamma hem från jobbet med nyplockade blommor i näven, redo att sjunga för mig, men hon blev snopen när hon upptäckte att jag redan var vaken..Senare när familjen äntligen vaknat var det paketöppning och sång som gällde!

På kvällen kom min älskling och mina fina vänner och grattade mig! Ni är helt fantastiska!

Sedan blev det alldeles för mycket alkohol och jag minns inget mer..



En fullspäckad tisdag

Godafton! Efter jobbet har jag handlat inför den stora dagen imorgon, åkt hem till min mamma för att lassa av det, åkt hem till mig för att packa övernattningsprylar och byta om till träningskläder, sedan åkt till motionshuset för att träna mage med min syster. Så nu har jag körd rygg, som jag körde i morse, och mage! Bra jobbat! Jag har även kört crosstrainer och löpning så jag är helt slut i lederna och det gör ONT! Jag hoppas att inflammationerna inte är tillbaka.. Efter träningen åkte vi hem till mamma och nu ligger jag i sängen och skall sova för att imorgon vakna av de dova ljuden från "ja, må du leva..".


Retardedly early workout

Godmorgon!
Klockan ringde vid 6 imorse så jag steg upp, tog på mig träningskläder, åt en banan och cyklade ner till gymmet. Jag var där innan halv 7! Kan inte förstå att jag faktiskt orkade!
Nu har jag precis käkat frukost och skall alldeles strax gå neråt stan igen för att ta bussen ut till jobbet! Men först skall jag fixa i ordning matlådan. Det blir tacoköttfärs, massor av grönsaker, tacosås och kvarg istället för gräddfil!

Ni får ha en bra dag!

 
 

Uppladdning

Det fick bli att köra armar idag! Det är så gott att vara igång igen och det är gott att träna med någon annan än vad man brukar då det är bra att variera sina övningar. Nu har jag laddat upp med två stekta ägg och en milkshake med prottepulver och banan. Till efterrätt fick det bli kaffe och chokladbollar. 
Jag har varit så himla trött hela dagen så nu ska jag bara ta det lugnt!




 

Min måndag

Tjenis! Igår var jag och min pojkvän i Grebbestad för att strosa runt lite och kika in den nya sportshopen. Såklart hittade vi ingenting men det var härligt att komma ut lite! 
Imorse tog jag bussen hem och sedan dess har jag handlat käk, städat och skrubbat hela lägenheten fram tills nu när jag skall åka och träna på westcoast med min gamle polare. Jag har träningsvärk överallt så vi får se vad jag kan köra haha!
Nej, nu kommer han och hämtar mig så jag får pysa! Adios!

 
 

Reasons to be fit

#0567
So your abs of steel
set the airport metal
detectors off.

Söndagsmorgon

Godmorgon på er!
Det blev frukost på balkongen idag också. På min egna balkong den här gången. Det är så mysigt att sitta där, ta det lugnt, blicka ut över skogen och känna talldoften! Idag blev det en skål kvarg med all bran plus, linfrön, russin och banan, äggröra på två ägg och en kanna te! Nu är jag laddad inför gymmet, så nu ska jag cykla neråt stan.

 

Vad gör man på en lördagskväll egentligen?



Tar egobilder med camen? 
 
Idag är det ju Grebbestadskarnevalen men jag har faktiskt ingen större lust att åka dit om det inte bara vore för att sätta sig på någon mysig restaurang och käka, eller bara ta en langos. Det verkar dock inte vara någon som är sugen på det, plus att det regnar så jag funderar på att åka upp till min mammas stora, TOMMA hus och bara ta det lugnt idag också.
Senare ikväll kan det hända att jag följer med en gammal polare ut på krogen och efter det efterfest, bara för att hitta på någonting. Men ja, som jag nämnt tidigare är den här snubben inte den pålitligaste när det gäller sådana saker, så tvivlar starkt på att det blir av! 
Nej, nu ska jag nog sätta mig och käka lite av min goda frozen yoghurt :)

Recept på LCHF-chokladbollar


 
Ingredienser:
100 gram smör
100 gram kokos
1-2 matskedar stevia strö
2-3 msk kakao
2 msk kallt kaffe
 
Låt smöret stå framme en stund eller värm det några sekunder i mikron och sedan rör du bara ihop allting, smakar av, rullar till bollar och garnerar med antingen kokos och/eller kakao! 
Man kan inte käka en hel sats med dessa och de är perfekta om man vill ha något gott till kaffet! Mums!

Två träningspass

Efter jag käkat frukost och låtit maten sjunka ner så tog jag min syrras moppe ner till Sportlife och jag bestämde mig för att löpa idag! Jag sprang i ungefär 45 minuter och brände nästan 600 kalorier innan syrran kom ner till gymmet för att vi sedan skulle åka bort till motionshuset där hon tränar. Där turades vi om att boxas och hålla mitsarna och jag lärde henne lite grundslag och kombinationer, som min boxare till bf har lärt mig. Det är gott att ha en privattränare ;)
Det är inte dåligt att ha hunnit med två träningspass innan klockan är ett! Nu gäller det bara att käka som ett as! Det blir att ta fram köttfärs ur frysen.

 
 

Frukost på altanen

Godmorgon! Inatt har jag sovit uppe hos min mamma eftersom familjen är ute och campar. Det är gott att komma från lägenheten ett tag! Nu har jag precis käkat frukost ute på altanen, och det var faktiskt väldigt gott i solen. Nu är det dock helt molnigt.. Jag hade tur som hittade en burk turkiskt yoghurt längst in i kylen, som jag blandade med lite verum yoghurt. Småbarnsfamiljer har ju inget nyttigt hemma alls haha.. Hörs senare

 


Fredagsträning

Fyyyy vad gött det var att träna förut! Jag älskar att träna sent på kvällen då de stängt och det knappt är några på gymmet! Eftersom jag inte tränat på ett tag nu, så körde jag igenom hela kroppen lite lätt. Usch vad klen jag har blivit nu, orkar inte lyfta tungt alls nu.. Men men!


Godmorgon

Godmorgon era jävlar!
Jag håller för tillfället på att klä på mig inför jobbet samtidigt som jag slänger i mig en proteinshake!
 
 
En anonym undrade hur lång jag är och hur mycket jag väger. Jag är ca 167 och väger runt 53 kg! 

Nu är det bråååått, så adjö!


Haha vilken liten-oskyldig-flicka-min jag fick till.
Okej hejdå

LCHF-chokladbollar

 
Jag tycker det är så roligt med mat och igår försökte jag mig på att laga LCHF-chokladbollar! Jag hade dock inte kokos eller hasselnötter som man egentligen skall ha i istället för havregrynet, så jag tog i jordnötssmör och mosat knäckebröd istället haha! Men det blev faktiskt gött!
Jag var så himla sugen på någonting och det var ett under att jag inte gick ner till Turkaffären och köpte mig en påse chips..
Innan dess försökte jag mig även på en kycklinggryta med massa grädde, paprika, morötter, lök och champinjoner med liiite potäter till också! Smakade ljuvligt och champinjoner är så himla gott!

På jobbet

Hej på er! Nu sitter jag på jobbet och har precis käkat upp min lunch. Det satt fint! Men jag får nog skynda mig bort till coop o handla mig något smaskigt till ikväll! Puss

 


Morning walk



Godmorgon! Jag vaknade vid 8, diskade och sedan drog jag ut för att ta en morgon-PW innan frukosten! Vädret var underbart, varmt och soligt! I ungefär en kvart.. Sedan började det spöregna! Vilket var gott det också faktiskt. Det blev i alla fall en promenad på nästan en timme!
För en stund sedan käkade jag frukost och nu ska jag bara ligga i soffan framför TVn och ta det lugnt innan jobbet!

Löptur i natten

 
Åh så gott det var att röra lite på sig! Jag löpte i ungefär 30 minuter sedan blev jag så toanödig att jag var tvungen att springa hemåt haha! Sedan när jag kom hem stretchade jag ordentligt i säkert 30 minuter där också. Jag körde dock ingen spagat och split idag, men jag töjde och körde även lite brygga. Vi får bara se hur min hals mår imorgon efter den här lille träningen.. Förhoppningsvis bra, och då ska jag köra igång på riktigt igen! Tjohooooo!
Nu ligger jag i sängen med lilla Sussie på sin plats till vänster om mig. Gullunge! Dags att nana! 
Sov så gott!

Frozen yogurt

Jag har precis blandat ihop något som skall bli som frozen yogurt, fast nyttigt.
Jag tog kvarg, fun light och bär, blandade ihop och satte sedan in i frysen.
Det blir hur smaskigt som helst! Jag längtar tills det är klart!

 
 

Nordkoster

 
Hallå där! Vi har haft två jättebra dagar på nordkoster och vi har haft megatur med vädret! Det regnade endast på nätterna och under dagen sprack solen fram.
Vi har spenderat dagarna med att laga mat med triangakök på klipporna vid campingen, vandra runt ön och dess underbara natur, ätit på en jättemysig, underlig restaurang fullproppad med sjöprylar, badat, solat och bara njutit av varandras sällskap!
Hit vill jag definitivt att åka igen! :)
 
 

recept på LCHF-frallor

ca 9 frallor:
 
Ingredienser: 
3 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
0.5 dl krossat linfö
1 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
1 krm brödkrydda
 
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 °C
2. Vispa äggen fluffigt
3. Tillsätt grädden och rör om.
4. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner. Rör sedan samman allt till en smet. Det blir alltså inte som en bröddeg så du har inte gjort fel om det är lite kletigt!
5. Låt smeten stå några minuter för att svälla
6. Klicka ut smeten med hjälp av en sked på en pappersklädd plåt.
7. Grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter!
 

On the road

Nu sitter vi i bilen påväg till Koster! Semesteeeer! Hoppas att vädret håller i sig! Jag kommer hem på onsdag. Vi hörs om det finns täckning där ute! Ha det gött! Kyss!

 

 


På bussen till Lysekil

Gokväll! Jag har precis slutat jobbet och jag sitter nu på bussen till Lysekil och min kille för att planera en liten semestertrip! Jag är svinhungrig så jag hoppas han har käk. Tills dess får det duga med en banan. Ha en go kväll! Puss

 


Kvällsbakning

Jag fick ett nytt recept på LCHF-frallor idag och eftersom jag inte har någonting bättre för mig så så bestämde jag mig för att slänga ihop dom. Nybakat bröd med massvis av smält smör och ost är nog det bästa som finns! Så smaskigt! Jag tog i alla fall mina bröd och min älskade tekanna, satte mig i soffan och slog på sagan om ringen. Filmen hackade dock en bit in i filmen så det sket sig, men det gör inget!


Tråklördag

Tjenna rockers. 
Jag kom hem från jobbet och torp för en liten stund sedan, jag var nämligen tvungen att handla käk innan jag åkte hem. Nu är jag helt slut! Jag har tagit mig en välförtjänt dusch och ska nu städa kattlåda, diska och laga mig något käk. Hur jag nu ska orka det.. Egentligen hade jag tänkt att dra ut ikväll för att fira min polare, men eftersom jag känner honom rätt så visste jag att det inte skulle bli någon krog och jag känner inte för att sticka längre bort än stan. Så fuck it, jag stannar hemma. Jag jobbar ändå hela dagen imorgon! 
Nu dör jag av hunger, adjö!




Just det, jag fick en fråga för ett tag sedan som jag glömt att svara på. Frågan var hur ofta jag solar solarium. 
Det händer ytterst sällan! Några gånger under vinterhalvåret eller när jag känner mig sådär trött och halvfräsch. Jag har haft turen att få bra pigment!
 
 

Gårdagen

Godmorgon. Igår åkte vi till Göteborg för att kika lite i secondhand butiker. Såklart hittade jag inte det jag var ute efter, men jag kom allt hem med lite annat!
Sedan kom min pojkvän in till Uddevalla, vilket var hur gott som helst då jag inte träffat honom på megalänge..
Nu får jag slänga på mig kläder och dra till jobbet! Ha en bra dag! :)a



Nighty night

Nu kommer min Sussie och tar sin sovplats till vänster om mig och Stina vid fötterna. Det betyder att det är dags att sova!
Tur, jag är trött.

Min kväll

HEJ!
Imorse vaknade jag megatidigt utav min onda hals och jag har haft en ren skitdag. Skitvecka faktiskt, haha.. Men det ordnade upp sig ikväll när vi åkte ut till skeppsviken för att grilla. Sedan kom även min syster och hennes vän och deras fem pojkvänner! 
Tidigare idag stod det sol och bad med familjen på schemat, vilket ni hade fått bilder från om den jäkla blogg.se-appen kan fungera nån j*vla gång! Jag hade ju kunnat slänga in dem i det här inlägget också men det blir så fult och rörigt då, så jag skiter helt enkelt i det.
Här är i alla fall några bilder från ikväll:


LCHF-bröd

Gokväll! Jag är helt slut nu efter jobbet och halsen har börjat göra ont igen efter träningen igår.. Skit! Men nu ska jag vara ledig i 2 dagar och bara ta det lugnt, så det ska bli gott!
Idag har jag inhandlat mer prottepulvet med smak av päron. Tänkte att jag skulle nöta igenom alla smaker nere på Energy Fys! Sedan har jag även köpt stevia strö, som är ett nyttigare alternativ till socker eftersom det kommer från en ört. Det innehåller väldigt få kalorier och inget socker. Införskaffade även lite mandelmjöl för att baka bröd, vilket jag nu har gjort, och det blev riktigt smaskigt! Har druckit en kanna grönt citronte med honung i ett försök till att bota min äckelhals!

Slängde in två bilder på mig och min grymma keps utöver de oskarpa bilderna på min goa macka och mitt inhandlade käk.
Okej nu ska jag slagga. 
 

Onsdag morgon

God förmiddag! Nu är alla morgonrutiner gjorda, alla piller tagna och strax ska jag bege mig av till bussen för att jobba stängningen! Idag är det mulet så jag hoppas att det är mer folk idag än igår.. Nu måste jag bara göra någon lunch att ta med mig.. Skynda skynda!!

 
 

Ytterligare en seg dag

Hej igen. Kom hem från jobbet för ett tag sedan och jag är så otroligt seg.. Huvudvärk och helt energilös. Jag avskyr att det blir så när jag inte tränar.. Därför tänker jag skita i min hosta och ta ut mig på gymmet strax! Skall bara käka någonting först. En protteshake kanske. Orkar inte laga någonting nämligen..


 
Hörs sedan
 
 

2a Juli 2012

Nu pyser jag till jobbet och skall jobba till stängning. Det skall faktiskt bli roligt och min hals gör inte ont längre! Tjohoooo! Då kanske jag skall passa på att ge mig ut och springa nån timme ikväll. Det skulle vart nåt det! 

 
 
Talk to you later!
 
 

Världens tråkigaste söndag

Hej på er! Igår firade vi min vän Elin. Vi käkade buffé på köket och sedan stack vi till trägårn, vilket var svindåligt. På grund av cross VM var det en miljon människor där från alla möjliga olika ställen i landet, vilket var trevligt i sig. Men nej, jag orkade bara inte.
 
Och fy vilken tråkig söndag! Jag vågar inte göra något heller eftersom jag är rädd att bli ännu sjukare i halsen.. ÅÅÅÅÅH detta finns ju bara inte! Kan bara skratta åt det..
Nu är jag svinhungrig så jag får steka mig lite köttfärs! 
 
G'day!
 

Ayia Napa 2012, del 1

 
Här har ni en liten, en väldigt liten del, av bilderna från våran studentresa! Det här är nämligen bara ett par bilder, från EN av alla kameror.
Vi bodde på ett 3 stjärnigt hotell, med pool, all inclusive, pingis, barer och ett GYM! Jag tränade dock bara en gång då jag var så himla förkyld hela resan..
Vår strand var väldigt fin men stranden en limotaxiresa bort var jättefin! Vi var dock där endast en gång. Jag hoppade till och med från klipporna! Jag trodde nästan att det skulle vara min sista dag i livet..
Utelivet i Napa är toppen! Här hemma avskyr jag att vara ute på krogar, men där! Ja, det var svinkul! Särskilt på grabbarna grus där man träffade många man kände, samt andra skandinavier. Gud vad vi har dansat! 
Det hela blev såklart såå mycket bättre eftersom nästan alla drinkar och shotar på hotellet ingick i all inclusive, och alkoholen var billig när man gick ut! 
 
Det är konstigt hur man längtar hem när man är där och hur man så gärna vill tillbaka när man är hemma :)
 
 

RSS 2.0