Mer mat..

Eftersom jag var sugen på chips så gick jag och köpte det. Because I'm worth it. Jag åt några chips och tröttnade så jag gjorde mig en halv portion gröt istället. Mycket godare. Ahja tack vare chipsen har jag nog fått i mig nog med kalorier idag :)
Nu är det filmmys!


Middag

Spanien sket sig då det inte matchade bra med bussar och flyg, så fuck it. 
Min middag blev bara en morot och 3 ägg pga magkatarren. Är hungrig och sugen på chips. Funderar på om jag vågar äta något mer och hoppas på att jag kan somna ändå..


Dör i soffan

Fyfan vad trött jag är! Jag ligger i soffan och dricker en halv celsius för att piggna till lite men jösses.. Ni har säkert märkt att uppdateringen inte har varit lika på topp som den brukar vara och det är nog resultatet av min trötthet.Jag vet inte om jag kanske borde ta ett par vilodagar men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Förhoppningsvis reser jag bort i några dagar snart så då ska jag passa på att vila. 



Laddat upp

Jag har varit nere på energy fys och laddat upp med casein och PWO. Jag kommer bara dricka en halv Celsius innan träning så nu har jag så det räcker ett bra tag! 
Jag fick även en shaker utav dom tidigare idag! Så snällt!


Lunch-time

Jag har krossat ryggen på gymmet och det är dags för lunch. Och en stor en! Eftersom jag inte kan äta så mycket middag ikväll så får det bli mer under dagen!
Mathavre, tacofärs, kvarg, tacosås och till efterätt blev det raw chokladmousse!


Tisdagsmorgon

Godmorgon! Jag har kunnat sova inatt coh jag sov ända till klockan 9! Jag kan inte minnas senast jag sov så länge! 
Jag har ätit upp min gröt och ska sticka till gymmet om en stund. Jäkligt härligt att det är bättre väder idag! Blir goare att promenera ner till gymmet då!

 

Nattadags

Nattproteinet är nere och det är dags att lägga sig! Jag har tuggat i mig lite medicin för magen så förhoppningsvis kan jag sova som ett jävla as inatt!! 
Sov så gott :)


Kvällens middag

Magen är fortfarande helt fuckad, mår illa och gör ont men det var dags för middag och då måste jag äta. Bulgur, kyckling och keso med kalorifri bbq-sås. Så jäkla gott!


Snabb jäkla lunch och jobb

Slänger i mig lunch medan jag jobbar en snabbis. Ska strax ner till gymmet igen för att hålla ett pass.
Dagens lunch blev 3 stekta ägg med shitloads av steviaketchup (I löve ketchup), ett knäckebröd och en smoothie på is, 1dl mjölk, 1 hel banan, 2 jordgubbar, några hallon, funlight apelsin, någon halvdeciliter havregryn och massor av spenat med solroskärnor, linfrön och gojibär uppepå.


1:a dagen av hypertrofi

Det är ny vecka vilken idag betyder att jag går in i en ny träningszon, vilket innebär att jag den här veckan har sänkt mina reps till 13 st, tyngre vikter och längre konditionspass! Så jäkla göööött!
Jag kommer dock att plocka bort mitt konditionspass på söndagar då jag idag på benpasset kände att benen inte riktigt var i toppform, så de får vila en dag extra!
Annars var dagens benpass grymt!



Godmorgon

Jag kunde somna gott inatt! Vet inte om det kanske berodde på att jag inte åt så mycket middag eller kanske pga provivan eller bara en tillfällighet haha. Hur som helst så var det skönt!
Nu är frukosten nere och jag ska snart sticka till gymmet!


Min kväll

Jag mådde skitdåligt efter jobbet så jag var inte sugen på mat för fem öre. Hur som helst så stekte jag mig en kycklingfilé, tog lite keso och bbq-sås och lite proviva nyponsoppa vid sidan av. Tänkte att det kanske kunde hjälpa magen lite. Ska sticka till apoteket det första jag gör imorgon för det här går inte längre.
Efter middagen stack jag på bio.
Godnatt, hoppas jag kan sova bra ikväll.. :)


Min lunch innan jobbet

Fick tvinga i mig hälften.. Behöver kalorierna!


Söndag = kondis och mace

Klar på gymmet.
7km på bandet och ett kort magpass! Om en timme börjar jag jobba!


Söndagsmorgon

Godmorgon. Jag har precis käkat gröten och vill dra till gymmet nu! Tyvärr så har jag tappat bort mitt jäkla gymkort igen så jag kommer inte in förän klockan 12 då det är bemannat. ÅÅÅÅÅH!


Thank god this day is over

Har mått skitilla och varit sjukt trött ikväll pga huvudvärk och magkatarrjävel, så jag har varit hemma och glott film medan jag käkat massa godis. Har inte kunnat somna och jag vill typ inte somna heller eftersom jag vet att jag kommer vakna om en timme av halsbränna och illamående. Usch.
Godnatt på er.


Hemma från jobbet


Innan jag började jobbet satte jag mig utanför och drack en celsius i solen! Ska nog inte dricka en hel celsius, det blir för mycket koffein hahaah


Kolhydrater, protein och träning

Jag har en fråga angåenda mat och träning :) Jag väger 70 kg och tränar 3-5 ggr/ v. Är det så att man ska förbruka mer energi än vad man får i sig för att gå ner i vik eller kan man äta normalt :o? 

Sen ska man äta mycket kolhydrater efter träning eller inte , alla säger olika :( Har även funderat på proteinpulver eller ngt liknande efter träning men vad hjälper det med och är det nödvändigt ? Tack på förhand ! ha det så bra, du är verkligen en STOR inspiration till mig :)

Svar: Hejhej!
Ja det är precis så det går till. Hur mycket du tycker är normalt att äta vet jag ingenting om så det kan jag inte uttala mig om men vill man gå ner i vikt så måste man förbruka fler kalorier än vad man får i sig!

Angående kolhydrater och fettförbränning så behöver man en viss mängd kolhydrater för att faktiskt kunna bränna fett och hjärnan behöver kolhydrater för att forsätta fungera. Får hjärnan för lite kolhydrater så kan man hamna i ett tillstånd som kallas "ketos" vilket i värsta fall kan leda till koma. Därför skulle jag aldrig rekommendera någon att vara utan kolhydrater. Det är inte hälsosamt och det kommer jag aldrig förespråka om.
Kolhydrater är även vår främsta energikälla. Jag t.ex, som tränar 6 styrkepass och 4 konditionspass i veckan behöver verkligen kolhydrater för att behålla min energi.
Vill man gå ner i vikt kan det dock vara optimalt att minska på kolhydraterna. 
Oavsett så tycker jag att man enbart bör hålla sig till långsamma kolhydrater. 
Att få i sig lite kolhydrater efter träning är inte fel för återhämtningen! Men MYCKET kolhydrater efter träning skulle inte behövas om du inte t.ex. har gjort ett långdistanslöp :)

Angående proteinpulver efter träning så är det självklart inte nödvändigt, men jag själv tycker det är en toppengrej. Eftersom våra muskler behöver protein för att kunna utvecklas till det bättre så är det skitbra att fylla på med snabbt protein efter träning! Du kan såklart dricka en halvliter mjölk eller ett par ägg efter träning, men det är snabbt och smidigt med proteinshakes och det är så mycket färre kalorier i.

Hoppas det här hjälpte dig! :) Tack så jättemycket, vad roligt att höra! Ha det gott, kram!

Välkommen vilo- och ätardag

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade runt 7 imorse trots att jag var svintrött och hade sovit dåligt. Min frukost idag blev scones och proteingröt såklart! Jag ska lägga mig och vila en stund till innan jag sticker till jobbet för att jobba några timmar! 
Ha en bra dag! :)

Min kväll

Jag gjorde mig en kasein-apelsin-spenatsmoothie förut och nu ser jag på världens konstigaste film och äter lite naturgodis som varje fredag.
Hoppas ni har det bra ikväll!
Godnatt!


Dagens pass

Vid halv 10 imorse var jag såklart redan på gymmet! Jag sprang mina 7km och gick sedan vidare med armar, rehab och slutligen stretching! Skönt!

Min lunch idag blev buffé på köket. Potatisklyftor, en jäkla massa kött, grönsaker, tacosallad och frukt till efterrätt!
Sedan var det tillbaka för en liten genomgång och fystester av en vän och nu är jag hemma och ska jobba lite till tänkte jag!


Benhinneinflammation

Hej, jag tänkte bara fråga.. jag har börjat träna rätt mycket det senaste. Både med promenader, styrketräning på gym och yoga. Men nu har jag i princip inte varit på gymet allst, och gått väldigt lite för jag har haft benhinneinflammation. Det har gjort väldigt ont nu och därför har jag tagit det väldigt lugnt. Men det här minns jag att jag hade förra året också (utan att ha överansträngt mig. utan jag känner det på första steget jag tar när jag joggar) och läkaren gör ju inget åt sånt här. så jag tänkte fråga dig, finns det något jag kan göra för att förebygga det här? annat än att i princip cykla istället för att gå.

Kanske ska lägga till att det är under de senaste 2 veckorna. har varit på något yoga pass, inget på gymet och bara gått ett par gånger (går minst 5km.) plus 20 min cykel. hur ska jag kunna göra för att så småningom kunna jogga igen? det gör liksom ont första steget direkt. fortsätter jag ändå så blir det ingen större smärta, men däremot gör det förbannat ont några timmar efteråt och så håller det i sig i nån dag och kommer tillbaka vid minsta ansträngning. Kan vara bara ett benböj eller liknande.


Svar: Tjena!
För ungefär ett år sedan när jag började springa så hade även jag problem med benhinneinflammation. Dock så körde jag stenhård löpning från dag ett och det är inte det smartaste jag gjort, haha.. 
Jag skulle rekommendera dig att ändra ditt löpsteg. Min chansning är att du antagligen landar med hälen först vilket gör att skenbenet tar mycket stryk. Försök att landa mer på främre delen av foten. Då tar istället vaden och den elastiska hälsenan emot smällen. 
Eftersom det är löpningen du fått skadan ifrån så skulle jag vilja att du håller dig till cykeln ett tag tills det känns bra igen, samtidigt som du kör styrketräning utav vadmuskulaturen (och självklart hela kroppen) och även balansträning. 
Börja sedan sakta men säkert att jogga igen. Börja med en kort sträcka och öka sedan sträckan vecka för vecka.
Jag skulle även rekommendera att kolla dina fötter hos en PT/naprapat/sjukgymnast. Pronerar du mycket så kan det bli som ett drag i benhinnan. Är det så läget är så kommer du behöva göra ett åtgärdsprogram för fotens ställning.

Lycka till nu! :)


1. NEJ

TGIF

Helloooo! Jag är klar med dagens pass! Mina 7km är sprungna och armarna är krossade! Så jäkla skönt!
Nu är jag hungrig så ska ladda om som fan!!


Redo för utefys

Har äntligen fått tummen ur och köpt mig ett par shorts. Blir skönt till utefysen i sommar!


Middag

Fullkorn- och dinkelmackisar med massor av köttbullar med keso i, steviaketchup och en halv flaska proteinmjölk!
Behövde kolhydrater!!


Fitnessfika

Jag och min syster åkte ut till skeppsviken för lite fika i solen. Gosigt!
Nu är jag hemma och jag är helt slut, är allergisk pga äckelpollen och jag har ont i magen pga att magkatarren inte vill försvinna. Jävla rövhål alltså. Får väl gå till doktorjäveln snart. Tyck synd om mig.


Dagens pass

Jag började passet med 7km löpning och gick sedan vidare med axlar.
Axelpress, hantellyft åt sidan både raka och 90grader, hantellyft framåt, framåtlutad flyes, omvänd pecdec.
Sedan hade jag en go stretching av mina strama delar. Speciellt soleus som är en del utav vadmuskulaturen. Den muskeln vill jag ha stretchad för att kunna göra djupare knäböj!


Min vanliga lunch

2 ägg, knäckebröd med salami, morot och en den godaste smoothien jag någonsin gjort!! Jag använde is, 1dl mjölk, 1/2 banan, 3 jordgubbar, några hallon, 1/2dl fiberhavregryn, frusen spenat och funlight apelsin!
Nu blir det duschen!


7km & axlar - check

Hem och ladda upp med energi!


Påväg till gymmet

Nu kör vi!!


Torsdagsfrulle

Godmorgon! Jag vaknade vid 5 imorse och jag var skithungrig så jag var tvumgen att gå upp för att käka en riskaka för att sedan kunna somna om, haha.
Nu har jag i alla fall ätit min gröt och jag vill ha meeeer!! Så gott!
Jag är jäkligt seg pga pollenallergin och min huvudvärk.
Menmen, snart är det dags att sticka till gymmet!


Kycklingwook till middag..

..igen! Blåbärsproteinmjölk att dricka. Mums!

 


Fler bilder från bröstpasset


Jag längtar tills nästa vecka då jag går in i en ny träningszon! Ännu färre reps och tyngre vikter! GAAH!

Mål #4

250g kvarg med funlight apelsin, kakao och granola!


Dagens lunch


Knäckebröd med äkta smör, 2 ägg, morot och en smoothie gjord på is, jordgubbar, hallon, massa spenat, funlight, mjölk, vatten och 1/2 fiberhavregryn. Jag har hela linfrön, solroskärnor och gojibär!

Dagens pass

Jag och Nr.2 var på gymmet tidigt idag. Jag var nere redan vid 9 och jag började med 7km cardio och gick sedan vidare med bröst! 
Bänkpress i smithen, både med rak bänk och decline. Sedan körde jag flyes i alla fiberriktningar i dragmaskinerna.
Bra pass!!

 

 

7km och bröst - check


Frukost

Godmorgon! Har sovit ganska gott inatt!! Skönt.
Nu har jag käkat upp min gröt och ska strax sticka till gymmet!


Middag

Godkväll!
Jag är hemma från jobbet och har precis käkat upp min middag. Lite bulgur, tomat, paprika, keso och massor av stark kyckling!


Lunch innan jobbet

Sallad och några naturella cashewnötter! Tog såklart även en protteshake efter passet!


Done!

BOOM!


Pwo påväg till gymmet

Nu fungerar den!
Är på gymmet för ryggmos!!!


Film från PT-utbildningen

The Academy: Lic. PT Gbg Mars 2013 from The Academy on Vimeo.

 Jag har aldrig haft så roligt som under den här tiden! Bästa gänget!

(Appen fungerar inte, hör av mig ikväll efter jobbet. Tills dess kan ni följa mig på instagram "elinoskarsson". Ha en bra dag!)

Utveckling

Idag har jag mätt min fettprocent för första gången på ett par veckor sedan jag började äta helt cleant igen.
Sist jag skrev att jag hade gått upp i vikt så hade jag gått upp i fett till ungefär 15%. Nu när jag ett tag har ätit mer, men fortfarande cleant så har jag gått ner till 12% vilket är 1/2 procent mindre än när jag åt för lite. 
Vad jag vill komma fram till är att bara för man äter lite så behöver man bli av med mer fett. Större muskler kräver mer energi och då behöver man äta mer och man blir även av med mer fett.
Hård styrketräning är nummer ett för att gå ner i vikt. Eller upp i vikt för er som är som mig och behöver det! 
 



Trots fettnedgången så väger jag fortfarande 58kg och jag är stolt över min utveckling!
Jag ska dock försöka äta ännu lite mer eftersom jag tycker det gått lite för snabbt..

Köttbullar med keso till middag

Kvällens middag blev helbullgur och köttbullar fulla av lök, vitlök och keso!





Att dejta en fitnessbrud


Hahaha, så sant. 
 

Mål #3 och #4

 

2 ägg och 2 rågmackor med äkta smör och salami. Satt och jobbade lite med planeringar och åtgärdsträning. 


Kvarg med funligt och granola. Så jäkla gott! Synd bara att det var som när man öppnar en chipspåse och hälften är luft. Var jättelite i förpackningen..
Stack sedan iväg för att göra lite fystester av en vän!

Måndag - Bendag

Ny vecka som även är sista veckan på den här perioden av min träning. Det betyder färre reps, tyngre vikter, längre sträcka kondition! Det är måndag och det är BEN! Jag hade ett grymt pass och jag blir starkare vecka för vecka.
 
 
Mitt pass idag såg ut såhär:
15 reps, 1 uppv.set + 5 set.
- Knäböj i smithmaskin, 50kg (exl. stången).
- Benpress, 100kg (exl. stången).
- Hipthrust, 30kg. 
- Lårcurl, nr. 2. 

För ett par månader sedan gjorde jag 100 kg i benpress på 10 reps så jag är så jäkla glad för min utveckling! Jag längtar tills nästa vecka då det blir ännu färre reps och ännu tyngre vikter!!


Några bilder från det senaste dygnet

Hej på er! Appen fungerar fortfarande inte så jag därför är inte uppdateringen som den ska. 
Igår hände det absolut ingenting då jag mådde skitdåligt och trodde jag hade fått feber, men nu är det bättre så jag har precis kommit hem från gymmet! 


Mår kässt

Go förmiddag bloggen! 
Jag har sovit halvkasst inatt också och jag är sjukt trött och jag mår konstigt. Det är möjligt att det beror på att allergin har börjat komma men hur som helst så ska jag ha en RIKTIGT vilodag idag för att orka med ett grymt benpass imorgon. Coach's orders. Jag själv alltså. 
 
 
 

Vilodag

Skit-blogg.se-appen har inte fungerat idag heller. Skitgrej.
Hur som helst så stack jag ut vid 9 för jag orkade inte vila, haha. Jag joggade ner till stan och sedan ut till skeppsviken. Väl där powerwalkade jag ett bra tag och förbrukade nästan 700kcal och sedan träffade jag mannen i mitt liv för lite fiske, golf och fika! Sedan stack jag hem en stund för att sedan promenera med min syster upp till min mamma. Underbar dag i solen men vilken bra vilodag Elin, bra.
Ahja, jag har ätit ordentligt jäkla mycket idag så nu har jag laddat upp inför en ny vecka utav stenhård träning! Can't wait! :)


Vilodag

Godmorgon. Jag har sovit som skit inatt. Jag gick och la mig vid 10, somnade inte förän efter 12 och vaknade kvart i 6. Kul.
Hur som helst så har jag käkat en megastor frukost! Proteingröt, apelsin och scones m. hälften rågmjöl.
Vadfan ska jag göra nu? Haha


Fredagsmys

Nu blir det film


Late lunch / early dinner

Har ingen större matlust idag och jag har ont i magen men jag var hungrig och det var dags för käk.
En stor kycklingfilé med lite wookgrönsaker och en rågmacka.
Nu ska jag och katterna sova en stund till innan jag ska ner i tvättstugan för att hämta tvätten.
Ha en bra fredag nu allihop!


Olympiska lyft och armar

Klar med förmiddagsträningen! Jag har övat på mina olympiska lyft och armarna är gjorda!
Ska till gymmet sedan igen för ett till pass!


Pwo

Nu drar jag till gymmet!


Äntligen fredag

Godmorgon! Då var det helg igen. Jösses vad tiden går!
Frulle är nere och jag ligger i soffan


Nu säger vi godnatt

Jag och katterna dvs.
Har suttit och jobbat en stund. Jag har tillgång till en grym PT-app men jag förstår mig inte riktigt på den så jag håller mig till papper och penna. Kicking it old school!

GODNATT! Puss, love

 
 

Mål nr.4 och nr.5

#4 - en liten banan och proteinmjölk.
#5 - kycklingspett marinerade med kalorifri bbq-sås från energyfys! Till det kokte jag en morot och ett rågbröd. Jag hade en klick sås bredvid också! Till efterrätt sitter jag nu och äter lite kvarg :)

Jag har varit nere på stan i några timmar för ett "kundmöte", sedan satt vi bara och tjötade och jag fick äntligen gosa lite med en väns lilla son!


Lunch

Helbulgur, biffar från igår och ketchup sötad med stevia, lite mjölk och jag hade även en liten klick smör i bulguret för kaloriernas skull!


Kondis och axlar

BOOM!
Jag hade lite högre puls idag än vad jag brukar när jag kör kondis men jag tror det berodde på att astman var lite sämre idag av någon anledning, men mina 6km är gjorda och axlarna färdigskulpturerade för idag!


Påväg till gymmet


Torsdagsmorgon

Morsning! Jag har sovit närmare 9 timmar inatt och det behövde min kropp verkligen! Och träningsvärken i mitt bröst är helt sjukt go, haha.
Gröten är i alla fall nere och jag ska snart sticka till gymmet!! :)


Hamburgare till middag

Massor av kött fullt av lök och vitlök! Jag älskar hamburgare!


Mellanmål

Ett litet glass mjölk, en nyttig kaka av ett recept från squats-tjejerna och en atkinsbar. Gillar inte bars, de är så äckligt söta, men jag behöver kalorierna.
Nu blir det film och vila hela kvällen!


Promenad i solen i pyjamas

Jag är ute och promenerar iklädd i mjukis och pyjamaströja. Bra skit.
Ska handla lite och sedan ta det jävligt lugnt resten av dagen.


Stretching

Jag tog mig även en skönt stretching efter passet. Det var ett tag sedan


Lunch

HUNGRIIIG!!
En omelett gjord av två ägg, soltorkade tomater, fetaost och oregano och en smoothie av jordgubbar, is, vatten, en skvätt mjölk, lite funlight och 1/2 dl fiberhavregryn! Uppepå har jag linfrön och solroskärnor!


Dagens pass

Löpningen är inte ens jobbig längre och jag bara älskar att springa! Och angående mitt lilla nedkylningsproblem så har jag löst det nu. Löper i underställströja, tar av mig den och sätter på mig en torr tjocktröja när jag börjar med styrketräningen!
Bröstpasset bestod idag utan både pressövningar och flyes!


KLAR!

6km löpning och sedan bröst! Idag har jag kört bänkpreeeess! Äntligen! Axeln börjar hamna på plats!
Och en hel dos PWO fungerade susen! Tjohoooo!
Nu blir det hem o laga luuunch!


Dags att sticka till gymmet!

Kondis och bröst står på schemat!!
Vad ska ni köra idag?? :)


Onsdagsmorgon

Top of the morning to you!
Herregud, det är redan onsdag! Stört.
Jag har precis käkat min älskade gröt och ligger i soffan, as usual!


Middag och film

Majs, massor av tacofärs, kvarg och tacosås. Jag tar alltid med mig matlådor om jag inte är hemma på mina mattider! Ett bra sätt att ha koll på vad man stoppar i sig!


Promenad

Var uttråkad och stack ut på en promenad på 40 min! Det är sommar ute!


Eftermiddagsmellis

Kvarg, keso, 1/3 banan, hallon, solroskärnor och linfrön!



Träningskompis sökes

Någonting jag verkligen saknar är en träningskompis. En bästa vän som är lika engagerad i träning som jag är. Ni vet Squats-tjejerna Evelin och Clara, en sådan relation som de två har saknar jag. 
Nu saknar jag mina PT-kamrater! Önskar att vi bodde närmare varandra.. 

 
Jag är sjukt uttråkad så jag ska ta mig en promenad nu!

Lunch

2 ägg, morot, gurka, paprika, 2 rågmackor med äkta smör och salami. En stor kopp te och en apelsin vid sidan av.
Jag gillar verkligen sådana här enkla luncher! Nu är jag supermätt!


Ryggpass

Ryggpasset är gjort och jag är nu hemma! Jag vet inte om jag kände av PWO:n speciellt mycket men.. Tog bara en halv dos, så får kanske öka lite.

Jag har rådäckat i soffan och ska snart fylla på med käk. Börjar bli hungrig!!


PWO

Nu ska vi se om det blir grymt! Dags att sticka till gymmet!


Frukost

Godmorgon!
Jag har sovit som skit inatt. Vaknade mitt i natten av att halsen brann och jag mådde så jävla illa att jag inte kunde somna om..
Nu har jag i alla fall käkat frukost.


Kvällsmat

Jag åt en ceasarsallad på Harrys förut, som jag inte skulle rekommendera.. Kycklingen var varken rensad eller kryddat med något.. Men jag åt åtminstone det som gick att äta av kycklingen! På bion åt jag några naturella nötter och lite torkade bär och jag drack vatten. Man kan vara nyttig trots att man går ut! Inget mer slarv för mig på veckodagarna, haha!
Jag har dock fått i mig lite för lite idag så jag tog mig en portion kaseingröt till kvällsmat!
Nu ska jag ta mig en go dusch och sedan krypa till kojs :)
Godnatt!


Dagens lunch

Jag är jäkligt glad över att jag kokade ägg imorse som var redo att bli uppätna när jag kom hem! Var megahungrig! 
Snart sticker jag iväg för att käka på Harrys och sedan blir det bio! 

Dagens benpass!

JAG HADE VÄRLDENS BÄSTA BENPASS! Jag kommer inte kunna resa mig imorgon!
Jag körde bara 4 övningar med fler set.
Knäböj i smithmaskin 45kg i vikter, 16 reps, 5 set.
Benpress, 90kg i vikter, 16 reps, 5 set.
Så jäkla nöjd!
Sedan körde jag hipthrust och lårcurl.
Phew!!
Efter mitt pass kom Nummer 2 ner så jag hängde kvar ett tag till!
Mitt andra hem, haha.


New supplements

Casein och PWO! Ska bli spännande att pröva imorgon! Gaaah!


Krossar benen!

Ny vecka, nya tag. Jag går nu in i 3:e veckan av min periodisering vilket innebär färre reps (16) och tyngre vikter!


Frukost

Godmorgon! Jag tänkte att jag skulle göra något annat till frukost, fast nä. Kommer nog äta proteingröten varje morgon tills jag kolar.


Godnatt

Har tom censurerat för er som tycker det är läskigt med bröstvårtor! ;)
Min kväll har bestått utav träningsplaneringar, tacoköttfärs m. majs o bulgur och musik.
Nu är det sovtime.


Lunch på jobbet

2 ägg, grönisar med olivolja och fetaost, raw chokladmousse och en apelsin. Efter träningen tog jag en halv protteshake med 1/2 dl havregryn för kolhydrater!


Kardio och abs

Det är söndag och det betyder abs!
Började passet med en löptur på en halvmil och sedan många sets av raka och sneda crunches i kabelmaskin. Orkade inte joxa runt med massa olika övningar idag, haha. 
Sedan stretchade jag ordentligt delar jag är stram i och jag avslutade med en halvtimmes bastu! Skönt!

Såhär ser jag alltid ut på gymmet. Kepa och hoodie. När jag tränar kondition måste jag ha varma kläder på mig, annars kyler svetten ner mig så fort.


Hitting the gym!!


Söndagsmorgon

Gomorra! Jag sov faktiskt gott i natt! Skönt.
Jag har käkat min kaseingröt och jag myser nu i soffan med en kopp te. Här ska jag sitta ett tag innan jag sticker till gymmet sedan :)


Hallelujah

Appen fungerar.
Dagens pass:
6 km löpning + biceps. Jag ska hålla mig från triceps ett tag då de är så mycket starkare än mina bickar men för att under hålla dem under tiden så körde jag ett set.

Sedan blev det jobb, sedan bio och nu ligger jag i sängen och ska däcka!
Over and out.


Hitting the gym!!


LET'S FUCK SHIT UP!!

Lyxfrulle

Godmorgon! Idag är det äta-vad-jag-vill-dag-trots-att-jag-åt-lite-skit-igår-bla-hamburgare-dag, så jag startade min dag med en brakfrulle! 1/2 portions gröt med 1/2 dl casein, en apelsin, scones gjort på hälften av rågmjöl och såklart en kopp te! 
Blogg.se-appen fungerar fortfarande inte så jag kanske uppdaterar ikväll om inte appen börjar fungera under dagen. Jag ska sitta framför TV:n en stund till tills jag ska ta mig till gymmet och jobbet



Fredagsmys


Min dag

Blogg.se-appen har fuckat ur idag och fungerar fortfarande inte så jag uppdaterar lite från datorn nu.
Hursomhelt så blev det inget gym för mig idag då jag känner mig riktigt utmattad så jag har hängt med min pappa och farföräldrar hela dagen. Lunchat, glott på TV och jag har precis kommit hem från en sväng på torp. 
Påvägen hem blev det två cheese ifrån BK. Hungrig hela jäkla tiden och det är inte ens roligt, haha. Ahja, det är ju fredag så jag får väl unna mig mina älskade hemburgare som jag tycker om så mycket, haha.


Lunch med papi

 


Kotlettrad i två portioner med lite potäter och tacosallad bredvid och till efterrätt blev det frukt! 

Äntligen fredag

Godmorgon!
Jag tidigt idag eftersom jag hade tvättid vid 7.. Och fyfan vilket väder vi har idag!! Usch, jag har ingen lust att lämna lägenheten idag! Får hoppas att vädret blir bättre senare när jag ska sticka till gymmet..


Sista målet innan läggdags

250g kvarg o en riskaka! Trött som fan, så godnatt!


Kycklingwook till middag igen


Fika

Vi har suttit i ett x antal timmar och druckit kaffe och bara tjötat. Så jäkla gött! Dags att åka hem och laga middag!



Mjukis


Lunch

Äggsallad med olivolja, balsamvinäger, oregano och fetaost! Ett knäckebröd med 2 skivor salami vid sidan av och en apelsin till efterrätt!


färdigpumpade axlar

Jag är klar på gymmet och eftersom det är torsdag så var det axlar på schemat!
Det var tungt att ta sig till gymmet idag, jag är väldigt seg.. Men det är bara att ge sig själv en spark i arslet!!


The naked truth

Angående min viktökning.
 
 
Sedan jag började äta mer för ca 2 månader sedan så har jag gått upp ca 4kg. Jag väger numera nästan 58 kg och min fettprocent har knappt rört sig alls utan jag har nästan enbart gått upp i muskler och vatten.
Jag åt absolut inte sjukligt lite innan, utan jag åt nyttigt och normala portioner, men jag fick inga resultat i träningen och jag hade ingen energi. Det jag har förstått nu är att jag åt för lite för min kroppstyp (ektomorf) och min livsstil. Hela mitt liv har jag varit nära undervikt, jag har haft sjukt svårt att gå upp i vikt och min kroppstyp  har högre förbränning än andra kroppstyper. Dvs, jag behöver äta mer mat för att kunna bygga muskler. 
Jag äter fortfarande nyttig mat fast större portioner, men nu kan jag även ta en kaka när jag hälsar på min farmor och jag kan äta lunch ute med min pappa, dock inte pizza-kebab-donken-lunch utan mer kött, sås och potatis. 
Min kropp mår så mycket bättre, mitt psyke mår bättre av att inte tänka på vad man äter hela tiden, jag har så mycket mer energi och jag har blivit väldigt mycket starkare! 

Jag vill bara påpeka att alla behöver inte tänka på det här med att gå NER i vikt. Sluta bry er om numren på vågen utan ät bra mat och träna hårt så kommer vikten ta hand om sig själv, oavsett om den går upp eller ner!



En glad och stark (och naken) Elin
 
 
 

Kycklingwook till middag

Kyckling, broccoli, harricot verts, gul lök, morot och fullkornsbulgur wookat med soja, sweetchilisås och en klick jordnötssmör.
Jag strödde sedan på sesamfrön!


Mellis

Lite fettfri keso, några bär, riskakor med lite äkta smör, vindruvor och salami!


Dagens lunch

1 ägg, vindruvor, morot och en smoothie av 200g kvarg, vatten, is, funlight, jordgubbar, hallon, massor av spenat och 1/2 dl fiberhavregryn.


Nytt protein igen

Efter gymmet tog jag cykeln för att handla mat och sedan ner till energy fys för att handla mer pritein. Blåbärssmak den här gången! Fick bli lite omväxling från all chokladsmak jag har haft på protein.


Kondis och bröst - KLART

Mitt pass idag började med min halvmilare på bandet. Idag var det jäkligt tungt då mina ben nog inte riktigt hade hunnit återhämta sig sedan måndagens benpass, speciellt vaderna, så jag fick gå en km.
Sedan var det dags för bröst och jag körde tom 2 pressövningar! Men jag känner att axeln inte fungerar som den ska riktigt än..
Jag avslutade med rehab och stretching!


Onsdag

Godmorgon!
Jag har precis käkat kaseingröten och ligger nu i soffan.. Längtar till helgen..


Chickenwrap till middag


Mellis

Apelsin, vindruvor, riskaka med jorsnötssmör och grönt te


Lunch

Raw chokladmousse och en smoothie av 250g kvarg, vatten, is, en liten skvätt funlight, frusta jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär, spenat och 1/2 dl fiberhavregryn!


Promenad och cykel

Jag promenerade upp till min mamma och tog min cykel hem igen! Det är så skönt att röra sig i det fina vårvädret! Det kommer nog bli mycket utefys i sommar!

Hur som helst, klockan är 12 och jag är klar med allt för dagen.. Vad ska man göra nu?


Ryggpass klart!

Jag var på gymmet vid 9 och körde rygg! Idag har jag varit på motionshuset och ska vara där ytterligare 2 veckor för att prova på innan jag byter helt.
Jag tycker maskinerna är lite halvkassa, speciellt kabelmaskinerna som jag använder väldigt mycket men det hade varit så skönt med lite miljöombyte!
Nu är jag ute i det fina vädret!


Frukost

Godmorgon! Har slängt i mig en kaseinshake med 1dl havregryn så jag ska strax sticka till gymmet!
Jag mår så jädra dåligt på morgonen innan jag har käkat frukost, det känns typ som jag ska dö haha.


Sticker på middag

Vad skönt det är när ens jeans inte sitter löst utan istället som ett smäck igen!
Nu sticker jag på middag! Hörs imorgon :)


DONE!

Nu blir det fika på stan med världens bästa!


Legday

Då var det måndag igen och det betyder att det är dags att krossa ben!!
Jag tog mig en promenad ner till gymmet och det brände hela 160kcal. Och att sedan promenera hem bränner minst 160kcal det med. Det blir 320kcal! Det är lätt att bränna kalorier! De små sakerna gör stor skillnad kompisar.


Godmorgon


Måndagsfrukost


Terapeutisk stretch

Spenderade min kväll på min pappas jobb där jag även körde längdtester av muskler och sedan terapeutisk stretch av musklerna som var strama. Det är så intressant hur olika kroppar kan vara från person till person! Olika rörliga, olika stela och strama! Det är coolt.

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova..


Meal numero cinco

Kvarg och supermüsli med kanel. Ska ta mig en kopp te och en frukt också!


Kycklingsallad till middag

Jag skar en kycklingfilé i små tärningar och stekte med endast lite salt och peppar. Jag gjorde en dressing av soja, sweetchilisås och oregano!
Jag borde tjäna pengar på det här


Promenad i solen

Efter gymmet tog jag en slapp promenad i solen. Jag la mig på en parkbänk och solade en stund och jag stannade även på ica för att handla lite!

 


MAGE - KLAR

Första riktiga magpasset på evigheter är gjort! Det är fortfarande inte det roligaste jag vet men det måste göras ;)


DAGS FÖR GYMMET!

Nu avslutar vi veckan med en grym motionsdag!


Söndagsfrukost

Godmorgon! Jag vaknade för tidigt den här morgonen och kunde inte somna om eftersom jag var så hungrig att jag var tvungen att gå upp och laga frukost.. Proteingröt som vanligt.
Jag tror jag ska ta mig en tupplur snart och sticka till gymmet senare idag när jag har mer energi..


Nanedags

Vilodagen är äntligen över, jag har druckit min kaseinshake och lagt mig i sängen!
Jag sov så sjukt dåligt igår natt så jag hoppas det går bättre inatt!
Sov gott


Snacktime

Jag är äntligen hemma.
Hej på er!
Idag är det vilodag. Uääääääk! Sämsta dagen på hela veckan..
Det blev smörgåstårta med räkor på dopet och jag äter inte havsdjur så jag fick ta mig en banan.. Sedan blev det vanlig tårta till efterrätt och jag älskar tårta och det är vilodag så det åt jag allt hehe!
Fick slänga i mig något litet och vettigt nu så det fick bli kvarg och apelsin.
Hoppas ni får en bra lördagskväll!


På dop i Göteborg

Min syssling Ellen döptes idag. Vackra flicka <3


Min fredag

Grillat med sallad, keso och bara ett par potatisklyftor.
Promenad med valpjävel.
Nu blir det film och lite naturgodis. Härlig, nyttig fredag.

Haha städa tandställningen medan man tar egosar


Recept på mina brownie-fudge-kladdkake-bars



Jag har inte exakta mått på vad jag har haft i men jag tänkte jag skulle dela med mig av receptet ungefär hur jag gjorde, för de var sååå goda!

Du behöver:
- ca 2 dl mandlar
- ca 7 dadlar
- 5 msk kakao
- en skvätt vatten
- ca 1/2 dl fiberhavregryn
- ca 0,5 dl valfria nötter, jag använde jordnötter

Gör såhär:
- mixa mandlarna i en matbredare en bra tag, det inte bara bli mixat utan nästan lite mer åt det degiga hållet, när fetter börjar släppa.
- tillsätt dadlar, vatten, havregrynoch kakao.
- ta i dina valfria nötter och blanda ner med en slickepott eller sked.
- lägg bakplåtspapper i någon slags form och tryck smeten i.
- ställ in i kylen i några timmar och skär sedan upp i bitar.
- NJUT!!


Lunch

Majs, helbulgur, shitloads av tacofärs och en sidsallad!


Dagens pass

Jag började passet med att springa min halva mil så nu har jag har jag avklarat mina konditionspass för den här veckan!
Sedan gick jag vidare med biceps och triceps och jag avslutade passet med dropsets! Phew! Så jäääädra göött! Fan vad jag älskar att träna!


Haha mina triceps var helt röda och så svullna att du knappt gick att spänna!


BOOM!


KONDIS OCH ARMAR!

NU KÖR VI! Börja helgen med ett grymt pass nu people!!


Fredagsmorgon

Godmorgon allihop!
Nu har jag käkat frukost bestående av kaseingröt, en apelsin och kladdkake-brownie-bar-thingy. Nyttig såklart! Stod och lagade dem inatt när jag inte kunde somna..
Tänkte lägga upp receptet senare :)


Kvällsmellis och film

Questbar! Nu ska jag försöka ta det lugnt med en film :)


Före och efter - axelpump

BAM!
Började passet med en halv mils löpning. Jag ligger mellan 150 och 166 i puls, så det tar lite längre tid men jag hoppas på en liten progression till nästa vecka.
Sedan gick jag vidare med axlar och rehab! Så jädra gött!
Nedanför har ni en bild finnan axelpasset och en efter. Det är coolt att se skillnaden tycker jag!

Nu ska jag jobba stängning! :)


5km kardio + axlar

BAM!


PWO-lunch

Omelett av 2 ägg, spenat och tomat och en rågmacka!


Frukost

Godmorgon! :)


Kvällsplanering

Hej på er :)
Jag har spenderat min onsdagskväll uppe hos min mamma! Nu har jag kommit hem och sitter i soffan och skriver lträningsplaneringar och åtgärdsprogram. Det är så roligt! 


Dagens pass

Jag började dagens pass med en halvtimmes löpning på omkring hastighet 8. Då jag måste ligga mellan en viss procent av maxpuls så blev det långasammare än vad jag brukar köra.. Menmen, det är så det är när man ligger i den är delen av periodiseringen :)
Efter det körde jag bröst stenhårt! Jag kan fortfarande inte köra pressövningar så det blev flyes idag med!

Nu sticker jag till jobbet!
Kör hårt idag gänget!


Kardio och bröst - check


Frulle

Godmorgon!
Den här morgonen kände jag för lite mackor så det fick bli kvarg och rågbröd till frulle!
Ska sticka till gymmet om en liten stund! :)


Läggdags

Har lagt mig i sängen och pillar med min träningsplanering! Jag råkade riva sönder ett marklyft sår och blodade ner hela mitt nytvättade lakan och såklart har jag inga plåster hemma och då fick det duga med toapapper och maskeringatejp haha!
Godnatt!


Konsten att ta formbilder på sin egna rygg



Haha!
Ahja, man ser lite muskler där ändå! Hade ett GRYMT ryggpassförut. Ryggpassen blir bara bättre och bättre!
Hur som helst så ligger jag på ett högt repsantal den här veckan så det blev mycket basövningar. Latsdrag, ryggresning och olika sorters rodd.
Gud vad jag älskar att träna!!


Solbild

Har slutat jobba och har kommit till pappas jobb för att han sedan ska köra hem mig.. Ska bli jäkligt skönt!


Mellis

250g kvarg med lite naturella nötter. Resten av kvargen sparar jag här till imorgon. Det är helt dött här, men snart slutar jag!!


Lunch på jobbet

Jag hade annat för mig igårkväll och idag innan jag började jobba så jag hann inte fixa någon lunch. Därför fick det bli utekäka idag! En sallad från subway med dubbelt kött och en rågmacka.
Ska sticka ner i butiken och köra ett 3timmarsrace innan jag stänger!


Hejsan och rehab

Hejsan!
Blev precis klar med mitt ryggpass och har nu mina rehabövningar!
Nu sticker jag till jobbet! Hörs snart!


Min dag

Stack till gymmet efter frukosten imorse, åkte sedan hem för att städa balkongen, rensa avlopp, åkte sedan för att handla mat och panta flaskor, åkte sedan hem och skurade, diskade, dammsög, duschade och nu sittet jag och tar det lugnt framför TV:n med lite kvarg i näven!

Busy, busy


Chokladlunch

Tog en paus i städandet för att käka något snabbt så det blev min chokladmousse och en smoothie på kvarg, is, vatten, banan, spenat, kakao och jordgubbar!
Nu är jag iaf äntligen klar med städandet! Phew!


Ny vecka

Godmorgon :) fy vad jag är trött.. Men det kan inte hjälpas! Nu ska rivstartar jag veckan med en riktig fixardag!!


RSS 2.0