Off to work

Gooood förmiddag!
Jag har precis slängt i mig stekt ägg och korv och ska alldeles strax ge mig av till jobbet. Nu drar det igång! Det är bara jädrigt synd att jag fått ont i halsen igen, precis efter förkylningen som höll kvar i.. ja, snart tre jädra veckor! Så det blir ingen träning för mig idag. Jag vill inte bli sjukare nu när jag ska jobba hela nästa vecka.. Röv!
 
CIAO! 
 
 

På balkongen i rusket

Det är verkligen så himla mysigt att bara sitta på balkongen, dricka en kopp te, läsa en bok och bara kolla ut i skogen utanför. Boken är såklart skriven av min favoritförfattare Nora Roberts och det är den tredje boken jag läst utav henne. De verkligen jätte bra! 
Golvet på balkongen la jag klart själv häromdagen och det ser så mycket bättre ut än den tråkiga, äckliga betongen som ligger under. Det fattas bara blommor nu! 
 
hmm.. Annars då? Vad har jag gjort idag? Jag har slappat ett tag hemma, sedan cyklat ner till gymmet innan min tvättid vid 13. Idag fick det bli biceps, triceps och lite mage. Måste köra fler muskelgrupper nu när jag bara har tänkt att styrketräna 2 dagar i veckan och satsa mer på kondition! 
Sedan tog jag tag i tvätten, disken, dammsugit och ja! Det var väl det!
 
Nu skall jag strax dra på bio!
 
Puss
 

Grattis på födelsedagen bästis

Idag fyller min bästaste bästa vän 19 år! 
Imorgon kör vi gumman!
 
I Love You!
 

Några bilder från min student

 I väntan på att den omtalade blogg.se-appen skall börja fungera, har ni några bilder från min student! Ni skulle fått fler om det inte vore så att alla bilderna ser ut som skit när jag laddar upp dem här. Bilder som är tagna med systemkameror borde inte så ut så här, när de ser jättebra ut på datorn. 
Det känns som att allting bara krånglar för mig med bloggen för tillfället haha. GAAAH!
 
 
 
 

Min soliga dag

Gaaaah nu har jag suttit i flera timmar med den här jäkla designen men det fattas en jädra massa koder i både stilmallen och kodmallen och man kan inte lägga till nya heller! BAH! Imorgon får jag byta tema helt och hoppas på att det temat har bättre mallar. Usch.
 
I alla fall. Dagen började med ett tandläkarbesök för att dra ut en tand. Bedövningen och knakandet i tanden var lite läskigt men annars kändes det ingenting och det gör det inte nu när bedövningen avtagit heller. Det blödde bara floder! 
Sedan var jag hemma i några timmar för att sedan cykla till fasseröd, ut till gustavsberg och sedan hem igen. Jag.är.helt.slut.i.benen. Men det känns så himla gott att vara på gång igen! 
Ikväll har jag varit nere på nattsuddet i stan för att njuta lite till av vädret och socialisera mig med människor! 
 
 
Nej, nu är det natten! Sov så gott

Grillning på klipporna i Lysekil

Hej igen! 
Skit-appen fungerar fortfarande inte och jag har inte förstått mig på hur man för över bilder från mobilen till datorn om man inte använder iPhoto, som förövrigt inte heller fungerar (suck), förän nu! 
Nu är det dags att lägga ut lite bilder från de senaste dagarna, starting with i Tisdags då jag var ute i Lysekil hos min pojkvän för lite grillmys i kvällssolen :) 
Oh those summer nights!
 

Välkomna till min nya blogg

Hallå där! Jag har tröttnat på min gamla blogg och jag kände nu att det var dags för en nystart! Det är bara synd att jag valde detta mitt i blogg.se's ombyggnad.. Ingenting verkar riktigt funka som det ska, det är inte ofta det fungerat att logga in, kod- och stilmallarna är helt annorlunda än vad jag är van vid så designen är inte den lättaste att fixa. Jag får fortsätta med den när jag kommer hem imorgon.
 
Ni som kommer att läsa min blogg kommer för det mesta endast att få mobilinlägg, när blogg.se-appen har bestämt sig för att fungera igen, eftersom det är så lätt och jag vägrar lägga tid på datorn mer än nödvändigt!
There you have it! Adiós, nu sticker jag till bussen! 
 

RSS 2.0