Min kväll

Jag gjorde mig en kasein-apelsin-spenatsmoothie förut och nu ser jag på världens konstigaste film och äter lite naturgodis som varje fredag.
Hoppas ni har det bra ikväll!
Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej! Jag behöver din hjälp.. Jag har tränat seriöst i ca 3 månader nu, mest styrka och lite kondition. Efter de första veckorna såg jag ganska stor skillnad på kroppen. Mer muskler osv. Men sen efter det så har det liksom stannat.. Inget händer! Det har gjort att jag tappat motivationen helt och jag känner att jag inte riktigt tar ut mig på gymmet.. Jag vill känna den där känslan av att benen skakar efter ett benpass, eller få en förjävlig träningsvärk! Eftersom jag tappade motiviation så började jag istället att springa utomhus, och nu har jag fått mycket bättre kondition. Men nu har jag fått benhinneinflammation vilket gör att jag inte kan springa och måste fortsätta med gymmandet ändå! Har du några tips på hur jag kan göra för att komma igång igen och bygga upp mer muskler?? Helst av allt skulle jag vilja anlita en PT som kunde pusha mig, men det har jag tyvärr inte råd med haha..

Svar: Hejsan! Vet du vad? De allra flesta som börjar träna slutar efter 3 månader just för att man ofta når en slags platå då och man upplever att det står stilla i utvecklingen! Men det gäller bara att arbeta sig igenom den platån!! Bara forstätt så kommer du att se resultat snart igen!! Försök att ändra din träningsrutin lite. Kroppen kan faktiskt vänja sig vid samma övningar och vikter att man därför inte får några resultat. Chocka kroppen med nya övningar, dropsets, saker som den helt enkelt inte är van vid! FORTSÄTT KÄMPA så lovar jag att du kommer fortsätta se skillnad!! :)
ELIN

2013-04-26 @ 22:25:43
Postat av: Sofie

Ps. Du har så jävla snygg kropp att jag dör. Give me your muscles please..

Svar: Och tack snälla, snälla du!!! :)
ELIN

2013-04-26 @ 22:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0