Lyxfrukost på tåget

Gomorron..
Somnade väl vid 1- halv 2 inatt och jag tänkte sova någon timme längre och sticka till tåget direkt! Men såklart vaknade jag ändå vid halv 6..
Igår fixade jag iordning frukost som jag tänkte käka på tåget, overnight oats med kasein, banan och bär.
Set lyxigt ut va?..
Trött som fan, så adjö så hörs vi..


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej jag ÄLSKAR verkligen din blogg, den inspererar mig verkligen :D jag är iaf en tjej på 17 år, väger 72 och äa 173cm . Jag skulle vilja ha lite tips på övningar för armar,rumpa och mage, jag tränar mest på maskiner men gör även lite övningar hemma. Men jag vill så gärna gå ner i vikt och bli av med min mellanstora godismage :( Älskar verkligen godis men har lärt mig att strunta i det och tuggar tuggumi o äter hyfsat regelbundet, hoppas du svarar :) Kram !

Svar: Heeej! Tack snälla rara du!! Vad roligt att höra! :) Jag ska försöka göra lite inlägg om övningar när jag byter gym snart! Strunta i vilka siffror som står på vågen, det är inte den du vill ändra. Vad du vill gå ner är fett eller hur? För bygger du muskler så väger de mer än fett!
Här kan du läsa om att förbränna fett --> http://elinoskarsson.blogg.se/2012/october/att-forbranna-fett.html#comment

Träna både styrke- och konditionsträning, ät bra, tugga tuggummi isället för godis, drick mycket vatten, sov bra så kommer vikten ta hand om sig själv! :) Kram på dig!
ELIN

2013-03-23 @ 19:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0