Lite abs såhär på kvällskvisten


Tycker de utvecklas väldigt bra trots att jag knappt tränar dom hahah.. Måste skärpa mig! Gillar hur de sneda bukmusklerna börjar synas väl!

Nu är jag sjukligt trött så jag ska borsta tänderna och sedan hoppa i säng! Sov gott! :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Jag har nyss börjat använda proteinpulver (vassle), som jag tar 2-3 gånger om dagen. Min fråga är om jag ska använda det varje dag? Ger det bäst effekt då? Och behöver jag äta det under mina vilodagar? Tacksam för svar!! :)

Svar: Hejsan! Vassleprotein är snabbt protein och ligger bara i kroppen i ca 40 min, därför är det bra att ta efter träning för snabb återhämtning. Annars behöver du inte ta det. Ät istället protein genom kött, mejeriprodukter (kvarg, keso, mjölk), ägg eller kanske kasein under dagen. Protein bör du få i dig varje dag (även vilodagarna då musklerna ska återhämta sig och som då behöver protein) utspritt under dagen, men vassle ska du bara ta efter träning :)
ELIN

2013-05-07 @ 22:16:10
Postat av: Elin

Tack så jättemycket för svaret! Ska börja ta det endast efter träning nu :) har hittills tagit det 2-3 ggr/dag för att det stod så på fitnessgurus hemsida (som jag köpte ifrån) I beskrivningen av proteinpulvret står det "Blanda en portion (1 skopa á 30 gram) med 2-3 dl valfri dryck 2-4 gånger dagligen, förslagsvis som mellanmål samt innan och efter träning." Men jag behöver alltså bara ta det efter träning ändå? :o

Svar: Du kan såklart ta det som mellanmål, men jag tycker det är bättre att få i sig protein genom riktiga livsmedel :) Om inte annat så tycker jag att det är bättre att ta caseinprotein ist för vassle som mellanmål eftersom casein håller sig i kroppen flera timmar :)
ELIN

2013-05-09 @ 20:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0